Leo's Borrel Champaign Edition verwacht Madonna


Party met champagnehuis Moët.

ROTTERDAM, 20150910 -- Het zindert van de verwachtingen rond de aanstaande editie van de Leo Borrel, de Champaign Edition. De halfjaarlijkse borrel met allure in een clubbing setting wordt dit keer georganiseerd samen met het gerenommeerde champagnehuis Moët in eventvenue Villa Thalia. Bekende Nederlanders, cameraploegen, artiesten en internationale VIP’s maken hun opwachting tijdens dit exclusieve event op 11 september.

Geruchten praten over namen als Madonna en een Top DJ die acte de préséance gaan geven. ‘We kunnen niets bevestigen, maar er zijn contacten’, zegt Sander Frederiks, eventproducer van de Leo Borrel die de afgelopen maanden de komende editie tot in de puntjes heeft opgezet met het exclusieve Franse Champagnehuis Moët.

Madonna in Rotterdam?
Hoe realistisch is dit verhaal? Sander licht toe: ‘Zoals iedereen weet heeft Madonna een appartement in Rotterdam op de Kop van Zuid gekocht. Ook Madonna weet dat Rotterdam één van de coolste steden van Noord Europa aan het worden is. Qua architectuur, qua cultuur. Qua muziek, denk aan Dj’s als Afrojack. Rotterdam is stilletjes aan trendsettend in Europa en de wereld, én dat valt internationaal ook op bij trendsetters. De Leo Borrel hoort simpelweg in dat rijtje thuis’  Madonna is dol op Rotterdam, zo blijkt ook uit dit artikel: https://www.rijnmond.nl/nieuws/04-03-2015/madonna-koopt-appartement-de-rotterdam

On-Rotterdams goed
De Champaign Edition van Leo Borrel belooft de beste  tot op heden te zijn. “We hebben alle registers opengetrokken.’’ Onze gasten ontvangen champagne, oesters, kunnen genieten van de chocoladefontein, een champagneboom in de ambiance van top DJ’s, fotomodellen, entertainment, licht, video en optredens van dansers en zangeressen. We nemen de bezoekers een avond lang mee in een exclusieve wereld en we tillen ze naar extatisch genieten op on-Rotterdamse wereldse wijze. Dit is een borrel met allure met zoveel showelementen dat je nog maanden zal terugkijken op een unieke ervaring in trendsettende Rotterdam.’

Groots maar niet de grootste 
Het concept van Leo Borrel is na vier edities in 2 jaar tijd volwassen geworden en niet langer weg te denken uit Rotterdam. ‘Elke editie is dan ook uitverkocht, er is altijd een goede sfeer en veel zeer tevreden bezoekers”, zegt conceptbedenker Leo Houkamp.  “We zijn groots, maar niet de grootste. En dat intieme – gecombineerd met het spectaculaire en internationale- maakt het uniek. Het is gezien de bezoekersaantallen een aanwinst voor de Rotterdamse night life scéne.” Elke Leo Borrel staat voor crème de la crème entertainment in een intieme clubbing sfeer, telkens met een ander thema.

Laatste tickets
Aanstaande vrijdag 11 september gaan de deuren van Villa Thalia open voor de vijfde editie: Leo’s Champaign-edition. Rotterdam maakt zich inmiddels op voor dit unieke feest dat in samenwerking met het Franse champagnehuis Moët wordt georganiseerd. Aan de hand van de kaartverkoop meldt nog Leo Houkamp dat het op dit moment storm loopt. “ We verwachten net als bij de vorige edities volledig uitverkocht te zijn. De laatste kaarten gaan de komende dagen weer van de hand.”

Meer info en laatste kaarten via www.leoborrel.nl


Deel: ' Leo's Borrel Champaign Edition verwacht Madonna '
Lees ook