Leo Stver 75 jaar lid van de Eindhovense Sport Vereniging


60 jaar actief voetbal zonder gele of rode kaarten

EINDHOVEN, 20070905 -- De Eindhovense Sport Vereniging (E.S.V.) is trots te kunnen melden dat ons oudste lid de heer Leo Stver zich 75 jaar geleden als lid heeft aangemeld bij de vereniging. Op zaterdag 29 september wordt dit uitgebreid gevierd.

Leonardus Stver, geboren op 23 augustus 1920, heeft in deze lange periode 60 jaar actief gevoetbald bij de vereniging en is ondertussen in de Brabantse voetbalwereld een waar icoon geworden. Naast een schitterende voetbalcarrire was hij 2 maal voorzitter van de ESV en staat tot op de dag van vandaag nog steeds de jongens van de selectie op zondag aan te moedigen bij de thuiswedstrijden.

Zijn andere grote passie is de carnavalsvereniging De Bolhoedjes waar hij 15 jaar voorzitter was. Het bestuur van E.S.V. wil deze unieke gebeurtenis niet zomaar laten voorbij gaan. Op zaterdag 29 september 2007 zetten zij de heer Stver extra in de bloemen en aangezien hij 2 grote passies heeft worden die feestelijk gecombineerd.

Voorafgaand aan de receptie staat een veteranenwedstrijd geprogrammeerd tussen oud veteranen van E.S.V. en carnavalsvereniging "De Bolhoedjes". Na afloop van deze niet te missen wedstrijd is iedereen uitgenodigd die Leo wil feliciteren tijdens de receptie in de kantine van E.S.V. aan de Oude Bosschebaan 30 te Eindhoven vanaf 20.00 uur.

De vereniging heeft een ontzettend diepe bewondering voor de man die zich heeft ingezet voor het vrijwilligerswerk en zijn buitengewone sportieve prestaties. Ooit vertegenwoordigde hij het stedelijk amateurvoetbal in de Eindhovense Sportraad en niet onbelangrijk, tot op de dag van vandaag heeft hij een blanco strafblad bij de K.N.V.B.

Iedereen die als zodanig geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen is uiteraard van harte welkom om bij deze heugelijke bijeenkomst op zaterdag 29 september aanwezig te zijn.


Deel: ' Leo Stver 75 jaar lid van de Eindhovense Sport Vereniging '
Lees ook