Let the DINOSAURS roam the earth again

ROTTERDAM, 20060414 -- DINOSOLES, de nieuwe stoere stappers voor de kleine ontdekker. Iets wat altijd tot de verbeelding van kinderen spreekt zijn de dinosaurussen. De T-Rex, Stegosaurus en Brontosaurus allemaal zijn ze even spannend.


Chris Morris directeur van LLC, Los Angeles presenteerde in 2004 de eerste lijn van Dinosoles genaamd "DinoRama". Een print met dinosaurussen bedekt de stoere schoen.

Naast de "DinoRama" kwam LCC begin dit jaar met de "Dinosoles X 10" (sculpted footwear), een totaal nieuwe generatie schoenen. Spannende 3-D dinosaurussen bewaken de schoenen, hoe stoer...

Chris Morris, bedenker en grondlegger van o.a. "Soap Shoes" begon geïnspireerd door dinosaurussen aan het project "Dinosoles" en creëerde een totaal nieuwe trend op het gebied van kinderschoenen.
Een goede degelijke schoen máár SUPER COOL.

D-Original BV heeft de exclusieve rechten van "DINOSOLES" voor Europa. Zij zullen er op toezien dat de voetstappen van "DINOSOLES" zich vanaf heden over Europa verspreiden.

Een waanzinnig goede bijkomstigheid is dat LCC 10% van de netto winst doneert aan goede doelen voor kinderen over de hele wereld.

Deel: ' Let the DINOSAURS roam the earth again '
Lees ook