Updates omvatten een flexibele commerciële aanpak en ondersteuning van high-definition

Updates omvatten een flexibele commerciële aanpak en ondersteuning van high-definition

BROOMFIELD, Colorado (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100607 --

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) heeft vandaag aanzienlijke updates aangekondigd voor haar aanbod voor lokale videoschakeling, die haar Vyvx-klanten in staat stelt videofeeds over te seinen – of te “schakelen” – tussen twee lokale loops in één markt.

Met ingang van juni zullen de nieuwe aanbiedingen omroepen toegang verschaffen tot Level 3’s uitvoerige nationale dekkingsvoetafdruk van Vyvx en tot een kosteneffectief alternatief voor lokale schakeldiensten. Nieuwe functies en een concurrerende nieuwe prijsstructuur zullen bijdragen aan een overtuigende waardepositie met onder andere:

  • Een grote voetafdruk – Na de lancering zullen de nieuwe, lokale schakeltarieven beschikbaar zijn in meer dan 50 markten, veel meer dan de naaste concurrent.
  • HD-ondersteuning – Het Vyvx-netwerk van Level 3 ondersteunt vanaf het moment van de lancering HD-loops in een aantal markten, met ondersteuning voor zowel 1,5 Gigabits per seconde als 3 Gigabits per seconde. Deze diensten zullen aanvankelijk beschikbaar zijn in een handjevol markten, waaronder New York City, Los Angeles, Washington D.C. en Miami, waar in het komende jaar steeds meer steden aan worden toegevoegd.
  • Internationaal bereik – Dezelfde lokale schakeltarieven gelden voor alle Amerikaanse markten, maar ook in Londen.
  • Loopflexibiliteit – Met Level 3 zijn er geen toegangsrestricties. In tegenstelling tot andere providers die eisen dat de toegang via hen wordt verkregen, hebben klanten die gebruikmaken van Level 3’s lokale schakeldiensten de mogelijkheid hun eigen loops of buy-through Level 3 Vyvx te verkrijgen.

“Level 3 is de concurrentie op dit gebied een stapje voor; dat wil zeggen, we beschikken over het grootste aantal video-televisieschakelcentra via glasvezel in de VS. We nodigen omroepen uit om de overstap te maken en te profiteren van onze superieure connectiviteit”, aldus Peter Neill, senior vicepresident Content Markets. “Die connectiviteit, in combinatie met Level 3’s grote voetafdruk en een aantrekkelijke prijsstructuur biedt de klanten van Level 3 aanzienlijke waarde voor hun lokale schakeldiensten.”

Deze aankondiging onderstreept en vergroot Level 3’s inzet voor lokale markten en stelt klanten in staat zich wereldwijd aan elkaar te koppelen en lokaal aan elkaar te verbinden.

Lokaal schakelen is momenteel een van de verschillende omroepdiensten die Level 3 aanbiedt. Klik hier voor meer informatie over de Vyvx-diensten van Level 3.

Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ:LVLT) is een toonaangevende internationale aanbieder van communicatiediensten op basis van glasvezelnetwerken. Verschillende klanten, waaronder ondernemingen, mediabedrijven, groothandelaren en overheidsinstanties, vertrouwen op Level 3 voor het leveren van diensten met een industrieleidende combinatie van schaalbaarheid en waarde over een eind-tot-eind glasvezelnetwerk. Level 3 biedt een portefeuille met metrodiensten (via het stadsnetwerk) en lange-afstandsdiensten, waaronder transport, gegevens, internet, levering van mediacontent en voice-diensten. Kijk voor meer informatie op www.Level3.com.

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Vyvx, Level 3 Communications en het logo van Level 3 Communications zijn ofwel geregistreerde dienstenmerken of dienstenmerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van haar partners in de Verenigde Staten en/of andere landen. Diensten van Level 3 worden geleverd door 100% dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc. Alle andere in dit persbericht genoemde dienstnamen, productnamen, bedrijfsnamen of logo’s zijn de handelsmerken of dienstenmerken van hun respectieve eigenaren.

Op de toekomst gerichte uitspraak (Forward-looking statement)

Enkele van de uitspraken in dit persbericht zijn van vooruitblikkende aard. Dergelijke uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en meningen van het management. Deze op de toekomst gerichte uitspraken (forward-looking statements) zijn geen garantie voor de prestatie en zijn onderhevig aan een aantal onzekerheden en andere factoren, waarvan vele buiten de macht van Level 3 liggen, en die ervoor zouden kunnen zorgen dat de werkelijke gebeurtenissen wezenlijk verschillen van wat expliciet of impliciet wordt aangegeven in deze uitspraken. De belangrijkste factoren die zouden kunnen voorkomen dat Level 3 de gestelde doelen behaalt zijn onder andere de huidige onzekerheid op de financiële markten over de hele wereld en de wereldwijde economie, verstoringen van de financiële markten die van invloed zouden kunnen zijn op het vermogen van Level 3 om extra financieringen te verwerven, maar ook het vermogen van het bedrijf om: het verkeer op het netwerk te vergroten en op peil te houden, overgenomen bedrijven met succes te integreren, effectieve bedrijfsondersteuningsdiensten te ontwikkelen, het intellectuele eigendom en eigendomsrechten te verdedigen, systeem- en netwerkfouten of -storingen te verhelpen, nieuwe diensten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klanten en acceptabele marges genereren, zich aan te passen aan snelle technologische ontwikkelingen die tot meer concurrentie leiden, gekwalificeerde managers en overig personeel aan te trekken en te behouden, en te voldoen aan alle voorwaarden van schuldverplichtingen. Aanvullende informatie over deze en andere belangrijke factoren vindt u in de registraties van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. De uitspraken in dit persbericht moeten worden beoordeeld in het licht van deze belangrijke factoren. Level 3 is onder geen beding verplicht, en ontkent nadrukkelijk elke verplichting om deze op de toekomst gerichte uitspraken (forward-looking statements) bij te werken of aan te passen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of om enige andere reden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Level 3 Communications
Media:
Alexis Hammack, 720-888-2441
of
Investors:

Mark Stoutenberg, 720-888-2518

Ticker_symbol NASDAQ:LVLT
ISIN US52729N1000

Deel: ' Level 3 lanceert nieuwe, lokale Vyvx-schakeldiensten '


Lees ook