Ingezonden persbericht

LEWENSTEIN Naaimachines weer helemaal terug in Nederland

HILLEGOM, 20040809 -- Technische groothandel EFKU-Kuipers b.v. (naaimachines,-onderdelen en toebehoren) is al sinds 1948 actief in de huishoudnaaimachine-branche. Begin 2002 nam EFKU de onderdelendistributie over van Lewenstein b.v., dat de bedrijfsactiviteiten staakte wegens de terugvallende marktomstandigheden.


Vele LEWENSTEIN DEALERS© verzochten ons de verspreiding van LEWENSTEIN© naaimachines ter hand te nemen en het al 135 jaar bestaande en bij de consument zeer geliefde merk voort te zetten. EFKU verwierf de Merkenrechten. Oude en nieuwe fabrikanten van LEWENSTEIN© werkten enthousiast mee een nieuwe serie machines te ontwikkelen en op de markt te brengen. In september 2003 was het zo ver: De eerste machines werden uitgeleverd en in de maanden die volgden kwamen de verscheidene modellen beschikbaar en nu is alles uit voorraad leverbaar.

LEWENSTEIN© naai- en lockmachines worden vandaag de dag voor ons vervaardigd in gerenommeerde machine-fabrieken in Japan, Taiwan en de Chinese Volksrepubliek volgens de kwaliteitsnormen (5 jaar garantie), die al ruim 135 jaar de standaard zijn voor LEWENSTEIN©.

De eerste belangrijke stappen bij het voortzetten van de LEWENSTEIN© traditie zijn inmiddels gezet. De populair geprijsde en kwalitatief uitstekende naai-en lockmachines zijn samen met de vernieuwde en zeer herkenbare merk-identiteit intussen door de vakhandel enthousiast ontvangen. Er zijn al weer zo'n 60 LEWENSTEIN DEALERS©. LEWENSTEIN© zal zijn vertrouwde plaats op de Europese markt weer snel innemen! De met zorg samengestelde LEWENSTEIN© collectie omvat op dit moment negen naai- en lockmachines die zowel voor de beginnende als de gevorderde hobbyist volop keuze biedt. Voor product informatie, zie www.efku.nl of vraag de info-map aan.

LEWENSTEIN© naaimachines zijn herkenbaar aan het nieuwe logo: (zie www.efku.nl)

In de publiciteit komen we ook weer op gang. In het afgelopen jaar is er samen met de nieuwe dealers al flink geadverteerd in de regionale dag- en weekbladen, waar we in de toekomst ongetwijfeld mee doorgaan. Landelijk gaan we nu ook beginnen. In het augustus nummer van Knipmode is de LEWENSTEIN DIGITRONIC 24 hoofdprijs van de maandpuzzel. In het september-Jubileum nummer van de Knipmode (35 jaar), is er een grote BEL&WIN-prijzenactie waarin maar liefst 28 LEWENSTEIN (135 jaar!) machines beschikbaar worden gesteld en tegelijkertijd vrijwel de gehele modellen-lijn in dit blad aan het publiek wordt getoond. In het oktober nummer van Knipmode komen we nogmaals in de BEL&WIN-prijzenactie. Een dezer dagen kwam de internet-site www.efku.nl in de lucht met alle LEWENSTEIN© productinformatie voor de consument. Op verzoek is er een info-map met productinformatie van alle machines beschikbaar.

Voor meer beeldmateriaal zoals de specifieke logo's, digitale foto's en dergelijke, kunt u contact opnemen met ons reclamebureau s&s promotie (023-5401011).

LEWENSTEIN© is nog steeds een van de bekendste en populairste merken in Nederland en België en kan niet ontbreken in het assortiment van de moderne naaimachine speciaalzaak.

Deel: ' Lewenstein Naaimachines weer helemaal terug in Nederland '
Lees ook