lewis pr versterkt europees strategisch team

eindhoven, 8 mei 2012 - lewis pr heeft zena martin benoemd tot senior vice president emea. zena, marketingcommunicatieadviseur met meer dan twintig jaar ervaring, werkt vanuit het hoofdkantoor van lewis pr in londen.

in haar nieuwe rol is zena verantwoordelijk voor het strategisch ondersteunen van grote accounts in europa en het wereldwijde netwerk. ze rapporteert aan andres wittermann, executive vice president emea & apac.

zena heeft ervaring aan zowel klant- als bureauzijde. ze was strategisch marketingcommunicatieadviseur binnen zowel de publieke- als particuliere sector, waar ze campagnes ontwikkelde voor onder andere blackberry, kellogg's en het britse openbare gezondheidszorgstelsel nhs (national health service). verder heeft zena verschillende posities bekleed bij pr-bureaus als hill & knowlton en text100 in groot-brittannië, europa en de vs.

"LEWIS PR is een uniek en baanbrekend PR-bureau en ik kijk ernaar uit om mijn ervaring te delen met onze internationale teams en klanten," aldus Zena. "Mijn doel is om internationale, strategisch gedreven communicatiecampagnes via traditionele en digitale media te ontwikkelen, om zo een directe bijdrage aan het commerciële succes van onze klanten te kunnen leveren."

"We zijn een snel groeiend bedrijf dat in vijftien jaar van start-up is uitgegroeid tot multinational," zegt Yvonne van Bokhoven, VP Western Europe bij LEWIS PR. "Deze nieuw gecreëerde functie zal centraal staan in het voortzetten van de succesvolle groei van ons bedrijf. We zijn erg blij om Zena's schat aan ervaring te kunnen bieden aan onze klanten."

Over LEWIS PR
De LEWIS Groep bestaat uit LEWIS PR en OCTANE PR en is gespecialiseerd in mediarelaties en social mediacampagnes voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Benelux-vestigingen bevinden zich in Amsterdam, Eindhoven en Aartselaar, de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Barcelona, Boedapest, Düsseldorf, Frankfurt, Hong Kong, Lissabon, Madrid, Milaan, Mumbai, München, Parijs, Praag, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney, Warschau en Washington DC. Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van meer dan $32 miljoen en telt 300 werknemers. Zie voor meer informatie http://www.lewispr.nl.

Deel: ' LEWIS PR versterkt Europees strategisch team '


Lees ook