Ingezonden persbericht

Persbericht

25 maart 2003

LEWIS stelt Lilian van Tongerlo aan als PR consultant ~ communicatiedeskundige verzorgde eerder PR voor Logitech en NEC Computers ~

LEWIS Communicatie BV, het internationale PR- en marketingadviesbureau voor ICT bedrijven, heeft Lilian van Tongerlo aangesteld als PR consultant.

Van Tongerlo is afkomstig van communicatiebureau Mills Hughes & Partners, waar zij werkzaam was als public relations manager. In deze functie deed zij veel ervaring op in de high-tech PR, door het verzorgen van de communicatie voor klanten als Logitech, Pinnacle Systems, NEC Computers en Fluke Networks.

"LEWIS is een jong en dynamisch bedrijf. De Benelux vestiging groeit als kool en ik vind het een enorme uitdaging deel te nemen aan dit groeiproces," zei Lilian van Tongerlo, senior account executive bij LEWIS. "LEWIS heeft bovendien een bijzonder internationale insteek. Voor veel van onze klanten werken we samen met onze kantoren over de hele wereld en dat geeft voor mij weer een nieuwe dimensie aan het werken in public relations."

"Lilian heeft veel ervaring op het gebied van IT PR, met name in het in de markt zetten van producten voor de consumentenmarkt - een markt waar we bij onze klanten steeds meer mee te maken krijgen," aldus Yvonne van Bokhoven, general manager van LEWIS Benelux. "Ik ben van mening dat Lilian met deze ervaring en kennis een zeer goede aanvulling vormt op de rest van ons team."

Lilian van Tongerlo studeerde in 1999 af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen in de richting marketingcommunicatie. Haar afstudeeronderzoek had betrekking op kwantitatief en kwalitatief onderzoek naar de waardering van lezers voor de redactionele inhoud van magazines.

(262 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Fotografie van Lilian van Tongerlo is bijgesloten bij deze e-mail.

Over LEWIS
LEWIS is een internationaal PR- en marketing adviesbureau gespecialiseerd in het verzorgen van media- en marketingrelaties voor ICT bedrijven. Het hoofdkantoor bevindt zich in Londen en er zijn 100% dochters in Boston, San Diego, Parijs, München, Stockholm, Milaan, Madrid, Sydney en Waalre.

Met een groeiratio van 24% in 2001, is LEWIS één van de snelst groeiende bedrijven in haar sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van £6 miljoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel:+31 (0)40 235 46 00Fax:+31 (0)40 235 46 01
E-mail:vivianeb@lewispr.com
Web site:http:/www.lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' LEWIS stelt Lilian van Tongerlo aan als PR consultant '
Lees ook