Ingezonden persbericht


Persbericht

21 september 2001

LEWIS wint Benelux campagne voor Rational
~ IT PR bureau gekozen voor internationale PR campagne ~

LEWIS is door Rational Software, één van s werelds grootste softwarebedrijven, gekozen om de PR activiteiten in de Benelux te verzorgen. De campagne is gericht op het vergroten van Rational s naamsbekendheid bij alle relevante doelgroepen in de Benelux.

De campagne wordt geleid door Yvonne van Bokhoven, General Manager van LEWIS Benelux, die rechtstreeks zal rapporteren aan Rational s Marketing Manager Julie Brennan.

Rational Software biedt een platform voor software-ontwikkeling dat de time-to-market versnelt en de kwaliteit van software verbetert. Haar geïntegreerde oplossing voor de gehele levenscyclus combineert de beste software engineeringaanpak, toonaangevende tools en professionele services. Met wereldwijd meer dan 3700 werknemers, realiseert Rational een jaaromzet van $ 815 miljoen.

"We kozen LEWIS vanwege het enthousiasme van de medewerkers en hun kennis van onze technologie en van de uitdagingen waar wij voor staan," zei Julie Brennan. "LEWIS heeft de juiste mix van technische en zakelijke kennis om onze naamsbekendheid te kunnen vergroten in de voor ons belangrijkste afzetmarkten. We vertrouwen erop dat hun creatieve aanpak en ideeën deze campagne tot een succes zullen maken."

"Deze klant is een geweldige aanwinst voor ons," zei Yvonne van Bokhoven, General Manager LEWIS Benelux. "LEWIS verzorgt al vele internationale campagnes voor klanten, waaronder ook blue chip bedrijven, zoals Borland, GE Access, TDK Systems en Software AG. Rational is een jong en dynamisch bedrijf en past qua cultuur perfect bij LEWIS. Wij verheugen ons erop om met de campagne te beginnen."

(252 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over LEWIS
LEWIS is gespecialiseerd in het verzorgen van media- en marketingrelaties voor ICT bedrijven in Europa en Noord Amerika. Het hoofdkantoor bevindt zich in London en er zijn 100% dochters in Boston, San Diego, Parijs, München en Maastricht (nevenkantoor in Amsterdam). Met een jaarlijkse groeiratio van ongeveer 50% is LEWIS één van de snelst groeiende bedrijven in haar sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van £5 miljoen en heeft 100 mensen in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven: Tel: +31 (0) 43 3566956Fax: +31 (0) 43-3566955
E-mail:yvonnev@lewispr.com
Web site:http://www.lewispr.com

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001

Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com

Deel: ' Lewis wint Benelux campagne voor Rational Software '
Lees ook