Lezing door Taher Ahmed Farahat, ambassadeur van Egypte in Nederland


Egypt: Democracy despite Challenges?

NIJMEGEN, 20140227 -- Waar gaat het heen met de politieke transitie van Egypte? De Egyptische ambassadeur in Nederland, Taher Ahmed Farahat, geeft een lezing over het huidige Egypte en hij kijkt naar de toekomst van zijn land. Willemijn Verkoren, hoofd van het CICAM (Centre for International Conflict Analysis and Management) van de Radboud Universiteit gaat na de lezing met Farahat in gesprek. De voertaal is Engels. Donderdag 13 maart 2014 | 20.00 - 22.00 uur | Aula Radboud Universiteit Nijmegen, Comeniuslaan 2

De Arabische Lente, de opstand tegen de recent gekozen Egyptische president Morsi in 2013 en de aanstelling van de nieuwe president Mansour liggen nog vers in het geheugen. Egypte maakt grote politieke en maatschappelijke veranderingen door.

Taher Ahmed Farahat is sinds 2013 ambassadeur van Egypte in Nederland. Eerder was hij werkzaam op de Egyptische  ambassades van onder meer China, Japan en Koeweit.

Deelname € 9,50 | medewerkers RU en Vrienden van de RU € 7,- | studenten gratis

Meer informatie en inschrijven www.ru.nl/sp/egyptdemocracy

Dit is een programma van het Soeterbeeck Programma en International Office van de Radboud Universiteit Nijmegen.Noot voor redacties:

Deel: ' Lezing door Taher Ahmed Farahat, ambassadeur van Egypte in Nederland '
Lees ook