Lezing over het voorkomen van ziektes door vedische gezondheidszorg


Dinsdag 2 oktober 2007 20.00 uur Oranjerie Roermond

ROERMOND, 20071001 -- Ondanks de grote technische vooruitgang in de westerse gezondheidszorg is er nog geen oplossing gevonden voor het feit dat veel medicijnen en behandelmethoden een schadelijke bijwerking hebben. In de Vedische gezondheidszorg wordt niet alleen het zelfgenezend vermogen gestimuleerd, maar kunnen diepere oorzaken van ziektes worden opgespoord en verholpen waardoor ziekten al in een vroeg stadium voorkmen worden. Morgen wordt er om 20.00 uur in theaterhotel De Oranjerie te Roermond een lezing gegeven over de Vedische gezondheidzorg.

Zelfgenezend vermogen
Vedische gezondheidszorg - Maharishi Ayurveda - maakt gebruik van verschillende benaderingen zoals een breed scala van unieke preparaten, voedingssupplementen en behandelingsmethoden, allen zonder enige schadelijke bijwerking. Daarnaast kan de ayurvedische arts op de persoon afgestemde oefeningen en voedings- en leefstijl-adviezen geven. Raja Willem, bestuurder van het `Global Country of World Peace' voor Nederland, zegt: "Het zelfgenezend vermogen wordt hierdoor maximaal gestimuleerd, zodat de genezing van binnenuit snel op gang komt."

Vroegtijdig ontdekken
Bovendien is een belangrijk deel van de vedische gezondheidszorg gericht op het voorkomen van ziektes en kwalen door o.a. een diepgaande polsdiagnose. Daardoor worden ziektes in een vroeg stadium ontdekt en kan de innerlijke balans hersteld worden.

Beste medicijn
Raja Willem: "En van de beste medicijnen die de vedische gezondheidszorg aanbeveelt, is de Transcendente Meditatie (TM) techniek, een uiterst effectieve en natuurlijke techniek die iedereen kan leren, die gebruik maakt van de natuurlijke neiging van de geest om meer geluk te ervaren. Geluk is in feite de basis van een goede gezondheid. In de diepe rust die door deze techniek bereikt wordt, worden diepgewortelde spanningen gemakkelijk en moeiteloos opgelost, waardoor de weg vrij komt om beter en gezonder te functioneren en om volledige gezondheid te bereiken".

Lezing en demonstratie
Iedere belangstellende en leden van de pers die hierover meer wil weten, wordt uitgenodigd voor een lezing met aansluitend een vraag en antwoord sessie en een voorbeeld-diagnose gegeven door o.a. een huisarts gespecialiseerd in Maharishi Ayurveda, op Dinsdag 2 oktober 2007 om 20.00 uur in het centraal gelegen theaterhotel De Oranjerie, Roermond.


//einde persbericht


Deel: ' Lezing over het voorkomen van ziektes door vedische gezondheidszorg '
Lees ook