HIZB UT TAHRIR - NEDERLAND organiseert de lezing 'Seculier Extremisme en de hetze tegen Islam'

Donderdag 24 december 2015
De laatste jaren en met name na de aanslagen hebben we gezien dat de spanningen tussen Moslims en niet-Moslims steeds groter worden. Gevoed door een regering en media, wordt er een tweespalt gecreëerd in de samenleving en niet-Moslims en Moslims tegen elkaar opgezet.

De westerse regeringen maken zich al decennia lang schuldig aan grootschalig terreur en geweld in de moslimlanden, met inmiddels miljoenen slachtoffers tot gevolg. Desondanks worden de moslims als potentieel gevaarlijk beschouwd, waardoor er nieuwe maatregelen en moties genomen worden om bijvoorbeeld salafisme te verbieden. Moslims worden dus gezien als verdachten, die mogelijk kunnen radicaliseren en de samenleving onveilig kunnen maken.

Dit alles is een poging om Islam aan te passen aan het secularisme, om de Moslims te dwingen centrale Islamitische concepten te verlaten. Als we willen dat onze Islam beschermd blijft is het nu belangrijker dan voorheen om op te staan en de Islamitische waarden te verdedigen.

Wees welkom op een lezing van HIZB UT TAHRIR - NEDERLAND, waarin we dit onderwerp uitvoerig zullen bespreken. Een noodzakelijke bijeenkomst voor iedere Moslim die zijn volledige religie wil behouden en beschermen.

www.hizb.nl

facebook /hizbnl

DONDERDAG 24 DECEMBER 2015

inloop 19.30 -START 20.00 eindtijd 22.00

TOEGANKELIJK VOOR MAN EN VROUW

ZIMIHC THEATER STEFANUS

Braziliëdreef 2

3563 CK Utrecht

Deel: ' Lezing 'Seculier Extremisme en de hetze tegen Islam' '
Lees ook