Liaison Technologies levert een full-service BTW-compatibele e-factureringsoplossing

>> Liaison demonstreert de service tijdens de 7de EXPP-Top, op 26-27 september in Barcelona, Spanje

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20110919 --

Liaison Technologies, een wereldwijde leverancier van veilige cloud-based integratie- en gegevensbeheerdiensten en -oplossingen, kondigde vandaag de resultaten van haar partnerschap met Anachron aan. Anachron is een toonaangevende full-serviceleverancier van elektronische factureringsoplossingen voor de B2B- en consumentenmarkten. Door de samenwerking heeft Liaison haar archivering- en handtekening-e-factureringsmogelijkheden uitgebreid met een full-service BTW-compatibele elektronische factureringsoplossing. Liaison zal de verbeterde wereldwijde service demonstreren tijdens de 7de EXPP-Top die op 26-27 september in Barcelona, Spanje gehouden zal worden.

De Liaison e-factureringsoplossing stelt bedrijven in staat om aan de wereldwijde BTW- en belastingsregelgeving te voldoen en om de automatisering binnen het order-to-cashproces te verbeteren. Klanten kunnen vertrouwen op een volledig geautomatiseerd, gestroomlijnde oplossing die aan de regelgeving voldoet en die handmatige interventie, fouten en vertragingen minimaliseert.

“De samenwerken met Liaison is niet alleen de moeite waard voor ons, maar, wat nog veel belangrijker is, ook voor onze klanten,” aldus Frank Hoekstra, CEO van Anachron. “De mogelijkheid om een ​​geïntegreerde, full-serviceoplossing te leveren die veilige elektronische facturering met archivering combineert is door onze wereldwijde klanten die de service reeds enige tijd gebruiken, goed ontvangen.”

De e-factureringsoplossing van Liaison zorgt voor een grotere operationele efficiëntie en een vermindering van de kosten door het automatiseren van handmatige factureringsprocessen. Verder kan het met elk ERP- of middleware-systeem integreren, waardoor een compatibiliteit met een breed scala aan complexe bedrijfsomgevingen wordt geleverd.

“Door gebruik te maken van de service van Liaison voor elektronische facturering en archivering is het veel gemakkelijker voor onze leveranciers om e-facturen in te dienen, en het geeft ons volledige controle en zichtbaarheid op de cash flow,” aldus Chris Wynia, e-Business Manager bij PaperlinX. “Het geeft ons ook een grotere efficiëntie van het proces en de zekerheid dat we in elk land waar we zaken doen voldoen aan de regelgeving, ondanks de snel veranderende normen.”

Wynia voegde eraan toe: “Onze organisatie was binnen enkele weken met de service operationeel en we zagen een onmiddellijke verbetering in de effectiviteit van de activiteiten van onze toeleveringsketen, inclusief snellere betalingstermijnen, minder fouten en snellere verwerking door het elimineren van handmatige taken en dubbele werkzaamheden.”

“Er is een duidelijke vraag naar elektronische facturering- en archiveringservices waarbij de bedrijven niet gedwongen worden om zich te binden aan langetermijnkosten en meerdere kostbare integratieprocessen – iets wat gedurende de afgelopen maanden gebleken is uit het aannemen door de klant van onze oplossing,” aldus Lauri Hölttä, vicepresident van Global Service Development bij Liaison Technologies. “Liaison blijft ernaar streven om innovatieve oplossingen te leveren die wereldwijd opererende bedrijven zullen helpen om op internationaal terrein efficiënter te opereren.”

Over Liaison Technologies

Liaison Technologies is een internationaal bedrijf op het gebied van integratie, gegevensbeheer en veiligheid. Het bedrijf biedt unieke en hoogwaardige diensten om bedrijfsinformatie in de cloud te verplaatsen, transformeren en beheren en om gegevens te beschermen om organisaties te helpen bij het beheersen van veiligheidsuitdagingen en bij het voldoen aan nalevingsmandaten. Met een uitgebreid scala aan business-to-business en application-to-application-integratie en transformatiediensten voor gegevens, alsmede de op-locatie en cloud-gebaseerde gegevensbeveiligingsoplossingen, implementeren gebruikers van Liaison het gegevensbeheer van infrastructuren die aangepast zijn aan de specifieke zakelijke eisen van elke klant. Het hoofdkantoor van Liaison is gevestigd in Atlanta en het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Finland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie naar www.liaison.com.

Liaison en het Liaison-logo zijn handelsmerken van Liaison Technologies, Inc. Alle andere namen of productnamen in dit persbericht zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Voor Liaison Technologies
Carabiner Communications
Kathy Cabrera, 678-644-4122

kcabrera@carabinerpr.com

Deel: ' Liaison levert full-service BTW-compatibele e-factureringsoplossing '
Lees ook