Gratis Internetworkshops voor beginners

Libelle op Internet is tegenwoordig onmisbaar bij alles dat met Internet te maken heeft. Bijna anderhalf jaar online en al 25000 bezoekers per week. Doe op de Libelle Zomerweek mee met Radio Noordzee en maak kans op een iMac, een scanner of een printer!

Libelle organiseert van 1 tot en met 6 juni weer de Libelle Zomerweek op het Muiderzand. De Libelle Zomerweek is de leukste buiten- (èn binnen) beurs van Nederland! In meer dan 200 (overdekte) stands, tenten en paviljoens: alles op het gebied van mode, wonen, gezondheid, culinair, tuinen, schoonheid en nog véél meer!

Natuurlijk ontbreekt Libelle op Internet niet. Op de Zomerweek staan ze met een eigen tent met daarin een tiental Internet werkplekken. Om de Libelle-lezeres langzaam maar zeker kennis te laten maken met het medium Internet, worden er regelmatig gratis workshops gegeven, zodat ook de Libelle lezeres klik voor klik de wereld van het Internet kan betreden. Onder deskundige begeleiding wordt zo een boeiende surftocht op het world wide web gestart en kan de lezeres ontdekken dat het Internet veel toegankelijker is dan ze altijd dacht.

Daarnaast kan men via Internet een verzoekplaatje aanvragen bij radio Noordzee FM, dat 15 minuten na de aanvraag uitgezonden zal worden. De eerste 1000 verzoekjes worden beloond met een t-shirt. Daarbij maakt men ook kans op prachtige prijzen, zoals een iMac, een scanner en een printer. Bovendien is er een live Cam aanwezig zodat dagelijks interactief op de site van Libelle te zien is hoe gezellig het is op de Zomerweek. Eén keer per uur maakt een bezoekster kans om uitgekozen te worden voor een zogenaamd digitaal portret, dat als groet van de Zomerweek op het Internet vastgelegd zal worden.

Kortom: naast vele andere bezienswaardigheden is het absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen in de Internettent op de Libelle Zomerweek.

De Internettent is een idee van Libelle en is tot stand gekomen in samenwerking met:
ComputerIdee: techniek en Internet assistentie
Radio NoordzeeFM
Primafoon: Apple iMacs, printers, camera's en scanner

De Libelle Zomerweek
1 t/m 6 juni 1999
Muiderzand (gemeente Almere)
Elke dag van 10.00 tot 18.00 uur

Deel: ' Libelle Zomerweek op Muiderzand '
Lees ook