LIBERTEL

Persbericht

LIBERTEL INTRODUCEERT HET PERSONAL PARTNER-ABONNEMENT

Maastricht, 25 februari 1999 - Op maandag 1 maart aanstaande introduceert Libertel als eerste het Personal Partner-abonnement voor mobiele bellers. Twee particuliere bellers nemen samen één abonnement en krijgen elk een eigen SIM-kaart en GSM-nummer. De aansluit- en abonnementskosten zijn aanmerkelijk lager dan bij twee afzonderlijk afgesloten abonnementen. De bellers verbruiken gezamenlijk de maandelijkse BelVoorraad die via één rekening wordt gefactureerd. Het Personal Partner-abonnement speelt in op de sterke groei van de mobiele telefoniemarkt en het daaruit voortvloeiende gevolg dat twee partners binnen een leefeenheid elkaar steeds vaker mobiel bellen.

Het Personal Partner-abonnement is vooral bedoeld voor de particuliere, mobiele bellers. Twee bellers kopen samen een abonnement. Ook een extra aansluiting op een al bestaand abonnement is mogelijk. De aansluitkosten bedragen ƒ 105,75 voor de hoofdaansluiting en ƒ 52,88 voor de nevenaansluiting (inclusief BTW). De abonnementskosten van de tweede SIM-kaart bedragen slechts ƒ 19,95 per maand (inclusief BTW). Het laagste beltarief van de bij het Partner-abonnement behorende maandelijkse BelVoorraad bedraagt
25 cent. Datzelfde tarief geldt ook voor bellen in de daluren en in het weekend.

De speciale Partner Hotline geeft abonnementhouders de mogelijkheid elkaar via de standaard-oproepcode ‘333’ eenvoudig te bereiken. De gesprekskosten hiervan bedragen 25 cent per minuut wanneer beide toestellen zich in Nederland bevinden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Libertel introduceert het Personal Partner-abonnement '
Lees ook