LIBERTEL

Persbericht

LIBERTEL INTRODUCEERT HET PROFESSIONAL PARTNER-ABONNEMENT

Maastricht, 25 februari 1999 - Libertel introduceert op maandag 1 maart aanstaande als eerste het Professional Partner-abonnement. Het zakelijke Professional Partner-abonnement bestaat uit één hoofdaansluiting en maximaal negen nevenaansluitingen. De aansluit- en abonnementskosten zijn aanmerkelijk lager dan bij afzonderlijk afgesloten zakelijke abonnementen. De partners verbruiken gezamenlijk de maandelijkse BelVoorraad die via één rekening wordt gefactureerd. Zakelijke bellers nemen samen een abonnement en krijgen elk een eigen SIM-kaart en GSM-nummer.

Het Professional Partner-abonnement is een innovatie in de zakelijke mobiele telefoniemarkt. Het verschaft controle over de zakelijke communicatiekosten, vergroot de efficiency en biedt financieel voordeel in gebruik. De gebruikers kopen gezamenlijk een abonnement. Ook kan voor extra aansluitingen op een al bestaand abonnement worden gekozen. De aansluitkosten bedragen ƒ 90,-- voor de hoofdaansluiting en ƒ 45,-- voor de nevenaansluitingen (excl. BTW). De abonnementskosten van de SIM-kaarten van de partners bedragen ƒ 51,06 per maand (excl. BTW).

Alle partners kunnen meeprofiteren van de vooraf ingekochte en voordelig geprijsde BelVoorraden van respectievelijk 120, 240, 480 en
960 minuten..

Zoekwoorden:

Deel: ' Libertel introduceert Professional Partner-abonnement '
Lees ook