LIBERTEL

Persbericht

LIBERTEL OPENT EERSTE EIGEN WINKEL

Maastricht/Amsterdam, 24 maart 1999 – Op zaterdag 27 maart a.s. opent Libertel haar eerste Libertel City Point in Amsterdam. De opening van de Libertel City Point winkel aan het Rokin, is het startschot voor de introductie van de winkelketen die in totaal 31 vestigingen telt. De Libertel City Points zijn gevestigd op A-lokaties en richten zich op de consument. Binnen een maand worden nog 30 Libertel City Points verspreid door heel Nederland geopend. Met deze winkels wil de mobiele specialist een hechtere relatie met haar klanten bouwen en haar merk versterken. Uiterst deskundig Libertel-personeel biedt klanten rechtstreeks de beste service. De 31 Libertel City Points worden op feestelijke wijze geopend door Xander de Buisonjé, zanger van Nederlands populairste band Volumia!

Libertel City Point is een winkelformule met een geheel eigen Libertel gezicht. Daarbij hoort uiteraard de service en kwaliteit die de mobiele specialist haar klanten nu persoonlijk biedt. Het personeel is door Libertel zelf opgeleid en biedt klanten een heldere presentatie van het producten- en dienstenaanbod. De klant staat centraal, krijgt deskundig advies en professionele service. Libertel draagt met de opening van haar eigen winkels bij aan de transparantie in de markt, omdat zij op deze manier haar eigen producten, diensten en tarieven ook rechtstreeks en op een eenvoudige en eenduidige manier aan de consument kan aanbieden.

Libertel Groep heeft op dit moment ruim 1,4 miljoen klanten, ruim 2.500 medewerkers en wordt gevormd door netwerk operator Libertel BV, Libertel Verkoop en Services BV, Libertel City Points BV, Libertel Business Point BV en Libertel Data. Aandeelhouders zijn Vodafone Group (70%) en ING Groep (30%).

Deel: ' Libertel opent eerste eigen winkel '
Lees ook