LIBERTEL

Persbericht

LIBERTEL VERLAAGT ALLE TARIEVEN

Maastricht, 23 februari 1999 - Vanaf maandag 1 maart introduceert Libertel de nieuwe en scherpe tarieven voor haar twee abonnementen Libertel Personal en Libertel Professional. Huidige abonnees zien hun gesprekskosten aanzienlijk dalen, terwijl hun BelVoorraad toeneemt. Dit betekent dat de abonnee voor minder geld meer belminuten krijgt. Daarnaast kost bellen in de daluren en in het weekend slechts 25 cent per minuut. De sterk concurrerende tarieven gelden zowel voor de bestaande 700.000 abonnees als voor de nieuwe gebruikers. Ook biedt Libertel landelijke dekking en hoge kwaliteit in diensten en klantenservice.

Samen met de nieuwe tarieven komt Libertel met de uiterst aantrekkelijke mogelijkheid om vooraf BelVoorraad in te kopen. Het laagste minuuttarief daarvoor bedraagt 25 cent. Bij een Personal abonnement kan het voordeel oplopen tot 65%, bij een Professional abonnement tot 55% van de totale abonnements- en gesprekskosten.

Op 12 februari introduceerde Libertel al nieuwe tarieven voor Libertel iZi, mobiel bellen zonder abonnement. Zo kost bellen in de daluren en in het weekend met Libertel iZi slechts 25 cent per minuut, dit is een daling van ruim 65%.

De mobiele telecomspecialist heeft in totaal 1,3 miljoen klanten. Ook zij profiteren van de nieuwe prijsverlagingen.

Libertel Groep wordt gevormd door netwerk operator Libertel BV, Libertel Verkoop & Services BV, Libertel Business Points BV (verkooppunten zakelijke markt) en de eigen winkelketen Libertel City Points BV. De aandeelhouders zijn Vodafone Group (70%) en ING Groep (30%).

Zoekwoorden:

Deel: ' Libertel verlaagt alle tarieven '
Lees ook