LIBERTEL-VODAFONE
https://www.libertel.nl

Libertel-Vodafone introduceert SMS Voorraad

Maastricht, 6 september 2001 . Libertel-Vodafone biedt met ingang van vandaag SMS Voorraad. Klanten met een abonnement inclusief BelVoorraad, die regelmatig SMS-en, kunnen voortaan voordeliger SMS Tekstberichten versturen. Libertel-Vodafone speelt daarbij in op de explosieve groei van het SMS-en. Libertel-Vodafone komt daarmee tegelijkertijd tegemoet aan de wens van haar klanten om bij het gebruik van SMS meer keuzevrijheid te hebben.
Klanten kunnen daarom vanaf nu kiezen uit een SMS Voorraad van 25, 50 of 75 SMS Tekstberichten per maand - los van de gekozen abonnementsvorm. De klant kan afhankelijk van het eigen SMS-gebruik, zelf bepalen tegen welk aantrekkelijk tarief zijn SMS Tekstberichten voortaan worden verstuurd. SMS Voorraad is al aantrekkelijk wanneer de klant gemiddeld 1 SMS Tekstbericht per twee dagen verstuurt.

Door de SMS Voorraad vooraf in te kopen bespaart de klant aanzienlijk op de maandelijkse SMS kosten. Het geldende standaardtarief van het SMS Tekstbericht is
f 0,48 ofwel . 0,22.
Hoe groter de SMS Voorraad, hoe aantrekkelijker het tarief. Bij een SMS Voorraad 75 kost het versturen van een SMS Tekstbericht nog maar een kwartje (. 0,11). De vooraf ingekochte SMS Voorraad wordt maandelijks met het abonnementsgeld gefactureerd.

Heeft een klant aan het einde van de maand nog SMS Tekstberichten over, dan kan hij die meenemen naar de volgende maand. SMS'jes in de SMS Voorraad blijven twee maanden geldig. Komt de klant in de loop van de tijd tot de ontdekking dat de SMS Voorraad te groot of juist te klein is, dan kan hij na 4 maanden gemakkelijk en kosteloos zijn SMS Voorraad wijzigen.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd meer dan 93 miljoen klanten in 29 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

Deel: ' Libertel-Vodafone introduceert SMS Voorraad '
Lees ook