LIBERTEL-VODAFONE
https://www.libertel.nl

Libertel-Vodafone wint prijs voor beste jaarverslag

Maastricht, 16 oktober 2001 . Libertel-Vodafone heeft de Henri Sijthoff-prijs voor het beste jaarverslag van 2000 gewonnen. Deze prestigieuze prijs werd toegekend in de categorie .kleinere fondsen.. De prijs wordt uitgereikt aan beursgenoteerde ondernemingen die zich door hun toegankelijke en transparante financiële berichtgeving positief hebben onderscheiden.

In Amsterdam nam David Jones, Chief Executive Officer van Libertel-Vodafone, de prijs in ontvangst uit handen van Lou Traas, jurylid van de Sijthoff-prijs.
De prijs bestaat uit een replica van de krantenlezende man, een beeld van beeldhouwer Pieter d.Hont, die nu op het Damrak in Amsterdam staat.

David Jones, CEO Libertel-Vodafone zegt: .We zijn erg blij met deze prijs. Het is goed om te zien dat de helderheid en de openheid waarmee wij onze financiële resultaten hebben gepresenteerd, erkend zijn door deze prestigieuze prijs. Dit weerspiegelt de manier waarop Libertel-Vodafone zaken doet en dat is een van de kernfactoren van het succes van ons bedrijf..

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd 96 miljoen klanten in 29 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

/ / / / / / / / / / / / / / /

Deel: ' Libertel-Vodafone wint prijs voor beste jaarverslag '
Lees ook