'Liberty' nieuwe single van INCH


Nadat de ex-Maywood zangeres vorig jaar met veel succes 3 versies van de hitsingle “RIO” uitbracht is het nu tijd voor een eigen nummer.

BOXTEL, 20150929 -- De allernieuwste single van zangeres INCH heet “Liberty”. “Het is een mooi project geworden”, vertelt de enthousiaste zangeres die in het dagelijks leven als Inge van den Biggelaar door het leven gaat. “We zijn er al vanaf eind 2012 mee bezig”, lacht ze, “maar doordat er andere projecten doorheen liepen komt de single nu pas uit”. “We hebben gekozen voor een Engelse en een Nederlandse versie.

[beschrijving] Omdat we er al zo lang mee bezig zijn, zijn het twee verschillende composities geworden die worden ondersteund door 2 prachtige videoclips. De Engelse versie komt nu uit en de Nederlandse versie wordt in oktober verwacht. “Liberty” wordt wereldwijd uitgebracht.

Het lied is geschreven door Marcel LaHaye en Roel Jongenelen en geproduceerd door Roel Jongenelen. Hij produceerde eerder “Late at Night”, "Big Spender" en “RIO 2014”, voor de zangeres. Deze nummers deden het ook erg goed in het buitenland met onder andere een Top 10 notering in de Mallorca Mega Charts Top 100.

Volg INCH via Facebook: www.facebook.com/inge.vanapollo

En via Twitter:  @Official_Inch

Of neem een kijkje op haar website: www.inch.nu

Hieronder de Engelstalige versie van 'Liberty'.
Deel: ' 'Liberty' nieuwe single van INCH '
Lees ook