Politiebericht Flevoland: Almere 1-10-2001
Lichaam vermiste Almeerder gevonden
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Lichaam vermiste Almeerder gevonden
ALMERE Maandagochtend is in een bosperceel aan de Brikweg het levensloze lichaam van de vermiste 29-jarige Almeerder aangetroffen. Identificatie heeft dat vanmiddag uitgewezen. De GGD-arts heeft verklaard dat de Almeerder door zelfdoding om het leven is gekomen. Het lichaam is gevonden door een groep familieleden en vrienden die een zoektocht hadden georganiseerd. Deze groep is opgevangen door Stichting Slachtofferhulp.

De Almeerder werd sinds zaterdag 15 september jl. vermist. Hij is toen volgens zijn familie in verwarde toestand met zijn auto van huis gegaan. Zaterdagmiddag heeft hij nog telefonisch contact gehad met familieleden, sindsdien is niets meer van de man vernomen. Maandagmorgen werd zijn auto met een lege tank aangetroffen aan de Botterweg.
De politie heeft direct nadat de auto werd aangetroffen een onderzoek ingesteld. Een zoektocht in de buurt waar de auto werd aangetroffen, waarbij een speurhond en een helikopter werden ingezet, leverde niets op. Ook het natrekken van de ca. 15 tips die dankzij de media-aandacht zijn binnengekomen, leidde niet tot nadere aanwijzingen. De politie heeft vervolgens na ruim een week het onderzoek op een laag pitje moeten zetten omdat er geen aanwijzingen waren om te denken dat het hier ging om een misdrijf. De opsporingsbevoegdheden en de rol van de politie zijn in zon geval zeer beperkt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Lichaam vermiste Almeerder gevonden '
Lees ook