VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
https://www.musicals.nl

Lied in de Schemering in Finale NRC Toneel Publieksprijs en nominatie Colombina

Het toneelstuk Lied in de Schemering van Joop van den Ende Theaterproducties in samenwerking met Seaside productions is tot de finale doorgedrongen van de NRC Toneel Publieksprijs. De medefinalisten zijn Prefab Four van Orkater, Midsummernightsdream van De Paardenkathedraal en Huis & Tuin van Het Nationale Toneel. De winnaar wordt bekend gemaakt op het Toneelbal, 10 juni aanstaande in Koninklijk Theater Carré. Daarnaast ontving Anne-Wil Blankers voor de rol van Hilde, de vrouw van Sir Hugo Latymer (Willem Nijholt), een nominatie voor de Colombina.
De publieke belangstelling voor dit toneelstuk van Noël Coward met in de hoofdrollen Willem Nijholt, Anne-Wil Blankers en Pleuni Touw, in regie van Ton Lutz, is zo groot dat besloten werd een aantal extra voorstellingen te spelen. Lied in de Schemering is tot en met 13 juni onder meer nog te zien in:

vrij. 31 mei en za.1 juni Stadsschouwburg Groningen ma. 3 t/m wo. 5 juni Stadsschouwburg Amsterdam do. 6 en vrij.7 juni Theater aan de Parade Den Bosch
zo. 9 en ma. 10 juni Koninklijke Schouwburg Den Haag wo. 12 juni Schouwburg Rotterdam do. 13 juni Cultureel Centrum de Slof Beverwijk

Voor informatie en reserveringen: De Nationale Theaterkassa 0900-9203 (Euro 0,40 pm) of de AUB Uitlijn 0900-0191 (Euro 0,40 pm).

Deel: ' Lied in de Schemering in Finale NRC Toneel Publieksprijs '
Lees ook