LIEMAR Software ontvangt Customer Concepts Award 2010


25 jaar ervaring in het ontwikkelen van bedrijfssoftware levert erkenning op

SON, 20101019 -- Op 4 oktober is de Customer Concepts Award 2010 in de categorie software uitgereikt aan Jan van Hapert, oprichter en directeur van LIEMAR Software.

"We hebben er met ons hele team hard aan gewerkt om onze software en service op een zo hoog mogelijk peil te krijgen en houden. We houden hierbij vast aan de persoonlijke aanpak zoals we dat al 25 jaar gewend zijn te doen. We blijven luisteren naar de klant en proberen oplossingen te bedenken voor problemen die zij in het dagelijks leven moeten oplossen. Een nieuw onderdeel in ons pakket is bijvoorbeeld een koppeling tussen ons systeem en het CNC-machinepark dat bij klanten staat. Hierdoor is het mogelijk om wijzigingen in de offerte direct door te voeren in orders en in productie. Dit levert direct enorme kostenbesparingen en foutkans reductie op.", aldus Jan van Hapert.

Over Customer Concepts Award
De prijs uitgereikt door Puynhope Marketing Management aan bedrijven die een goede vertaalslag kunnen maken van veranderende behoeften van klanten naar verbeterde product- en dienstconcepten.
Er wordt onder andere gekeken naar de tevredenheid van klanten, probleemoplossing en de manier waarop structureel met klantenwensen wordt omgegaan.

LIEMAR Software inventariseert doorlopend en op meerdere vlakken de behoeften van klanten en prospects en gebruikt deze gegevens voor het doorontwikkelen van modules en het investeren in gebruiksgemak.

De online trainingstool die klanten gratis kunnen benaderen is een goed voorbeeld van de invulling van de behoefte om in eigen tijd en op elk gewenst moment nieuwe medewerkers kennis te laten met de bedrijfssoftware.

Ook worden regelmatig seminars georganiseerd die voor alle genteresseerden gratis toegankelijk zijn. De focus ligt hierbij niet op het genereren van meer omzet, maar het ondersteunen van bedrijven in de behoefte hun business te verbeteren.

Ga voor aanmelding naar www.liemar.nl


Deel: ' LIEMAR Software ontvangt Customer Concepts Award 2010 '
Lees ook