Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lifestyle en Trends 2007 op Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch

Een luxe lifestyle fair.
Vlodrop, 16 maart 2007, op 31 maart en 1 april vindt Lifestyle en Trends 2007 plaats op Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch, Midden Limburg. Lifestyle en Trends is een hoogwaardige lifestylefair voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot een luxe levensstijl en oog heeft voor kwaliteit, stijl en exclusiviteit als tegenhanger van hectiek en drukte van alledag.

In de kasteelgewelven en op de binnenplaats tonen bevlogen ondernemers de nieuwste collecties en trends in exclusieve, onderscheidende en luxe producten en diensten. De circa 35 ondernemers zijn afkomstig uit de Euregio (Limburg, Belgisch Limburg en grensgebied Heinsberg-Aken, Duitsland), Brabant aangevuld met enkele landelijke namen. Smeets Autogroep presenteert de nieuwe Mercedes C-klasse, Plantanica introduceert een winterharde Argentijnse palm. Het thema is wellness, genieten van het leven. De volgende lifestylesegmenten die dit vertegenwoordigen zijn: Home&Living, Travel,Luxury Goods, Health&Wellness, Beauty, Fashion, Trends, Culinaria, Kunst&Cultuur. Chefkok Gregory Bodegon van Landgoed Kasteel Daelenbroeck verzorgt culinaire verwennerijen, er is een wijn- en champagnebar, maar uiteraard ook een lounge met koffie en Limburgse vlaai. De eerste 2000 bezoekers ontvangen een luxe goodiebag met kortingsbonnen, folders en give aways van de deelnemende ondernemers.

Arte Beau organiseert de fair voor de tweede keer, omdat in Limburg een mooi evenement op lifestyle gebied ontbrak.

Deze fair is uniek en bijzonder sfeervol door de combinatie van de eeuwenoude, intieme locatie, de persoonlijke benadering van de bezoeker en de hoogwaardigheid van het getoonde aanbod.

Fair info: Lifestyle en Trends 2007
Locatie: Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Datum en openingstijden:
Zaterdag 31 maart: 13:00-21:00
Zondag 1 april: 10:00-18:00
Toegang: E 7,50 per persoon, incl goodiebag voor de eerste 2000 bezoekers Parkeren gratis, kinderen tot 12 jaar gratis
Informatie: www.lifestyleentrends.nl

---

Deel: ' Lifestyle en Trends 2007 op Landgoed Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch '
Lees ook