RTV West

Lijsttrekkersdebat op Radio TV West

4 maart 2003

Op dinsdag 11 maart gaan we weer naar de stembus om een nieuwe Provinciale Staten te kiezen. Nog geen keuze gemaakt wie namens U de komende vier jaar de provincie Zuid Holland gaat besturen? Kijk en luister maandag 10 maart naar het Lijsttrekkersdebat op Radio en TV West.

Onder leiding van Elles de Bruin (TV West) en Natascha Kruit ( TV Rijnmond) gaan de lijsttrekkers van de zes grootste provinciale partijen voor de laatste keer met elkaar in discussie. De wegen van Zuid Holland slibben dicht. Waar zetten de partijen op in, meer openbaar vervoer of bredere wegen? En wat gebeurt er met het Groene Hart van Zuid Holland, moet het maar volgebouwd worden, of blijft het groen? En de provincie Zuid Holland zelf, heeft die nog wel bestaansrecht? Moet er niet een randstedelijke provincie komen?

Kijk en luister naar het lijsttrekkersdebat op Radio en TV West. De uitzending op Radio West is maandagavond 10 maart van 19.00 uur tot 20.00 uur.
TV West zendt het debat maandagavond 10 maart om 21.00 uur uit. Herhaling diezelfde avond om 23.00 uur. En dinsdag 11 maart vanaf 09.00 uur s ochtends, de gehele dag.

Wilt U de opnames bijwonen? Dat kan. U bent maandag 11 maart tussen 14.30 uur en 15.00 uur welkom in zaal C in het Provinciehuis van Zuid Holland. Zuid Hollandlaan 1 Den Haag.

Deel: ' Lijsttrekkersdebat op Radio TV West '
Lees ook