Ingezonden persbericht

Linear-B neemt deel aan Partner Program Ladot

NIEUWEGEIN, 08-10-2001 --
Vanaf heden kan de reclame- en communicatiebranche gebruik maken van de unieke combinatie van webhosting en een technische infrastructuur. Tot de technische infrastructuur behoren onder meer databases en internetfunctionaliteiten, die optimaal op elkaar aansluiten.

Door middel van de samenwerking tussen Linear-B en business solution provider Ladot zullen technische complicaties, die één van de veel voorkomende problemen vormen bij internettrajecten, beter beheersbaar worden. Door een optimale interactie tussen de hostingdiensten van Ladot en de specifieke kennis van Linear-B met betrekking tot het ontwikkelen van intelligente databases en internetfunctionaliteiten, waaronder toepassingen voor '1 op 1' communicatie en CRM, kan de reclame- en communicatiebranche op dit terrein hun opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Dennis Pekel, mede-oprichter van Linear-B, zegt: " Wij richten ons op een veeleisende en servicegerichte doelgroep, waardoor wij uitsluitend bestaansrecht hebben wanneer wij kwalitatief hoogwaardige diensten leveren. Wij investeren dan ook voortdurend in onze kwaliteit. Het partnerprogramma van Ladot, waarin kennisuitwisseling en gezamenlijke productontwikkeling centraal staan, stelt ons in staat om onze toegevoegde waarde verder te vergroten. Wij zijn als kleine onderneming dan ook bijzonder content met deze samenwerking."

Ladot

Ladot is een Europese business solution provider, met onder andere kapitaalkrachtige Amerikaanse aandeelhouders, gericht op de zakelijke markt. Ze biedt een integraal service pakket aan voor professionele internetoplossingen, waaronder webhosting en serverhosting, met de focus op kwaliteit en stabiliteit. Recentelijk heeft Ladot gekozen voor Microsoft.NET technologie voor het aanbieden van softwarediensten (geïmplementeerd door IBM Global Services), voor BBned als partner in het aanbieden van hoogwaardige internettoegang en Ebone voor het onderbrengen van haar serverpark. Ladot denkt oplossingsgericht en is continu vernieuwend bezig op het gebied van internetdiensten en producten. Meer informatie is te vinden op www.ladot.com

Linear-B

Linear-B is een post-crash internetbedrijf, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen en implementeren van intelligente databases en technische oplossingen voor internettoepassingen, zoals onder meer noodzakelijk voor CRM en '1 op 1' communicatie. In de beoogde rol van subcontractor richt Linear-B zich primair op reclamebureaus, communicatiebureaus, organisatiebureaus, grafische vormgevers, marketing- en pr-bureaus. Hiermee speelt Linear-B in op de ontwikkelingen in de internetbranche, waarbij enerzijds traditionele adviesbureaus in toenemende mate een rol spelen in het ontwikkelen en uitvoeren van internetstrategieën ten koste van de internetbedrijven. Anderzijds speelt Linear-B hiermee in op de economische stagnatie, waardoor uitbesteding van specialistische werkzaamheden aantrekkelijker wordt in verband met de meer flexibele kostenstructuur. Meer informatie is te vinden op www.linear-b.nl

Deel: ' Linear-B neemt deel aan Partner Program Ladot '
Lees ook