Ingezonden persbericht


Media Alert

Nu ook onderweg toegang tot LinkedIn groepen met nieuwe mobiele applicatie Vandaag lanceert LinkedIn een nieuwe en twee tot tien keer snellere applicatie voor iPhone- en Android- gebruikers

LinkedIn Mobile groeit elk jaar met 400 procent en is daarmee de snelst groeiende consumenten-service op LinkedIn. Om aan de groeiende behoefte van mobiele professionals te voldoen, heeft LinkedIn de mobiele applicaties volledig aangepast.

De meest gevraagde optie door Linkedin-gebruikers is de mogelijkheid om via mobiele applicaties toegang te hebben tot groepen. Dit heeft LinkedIn met deze update toegevoegd en alle LinkedIn iPhone- en Android-gebruikers hebben nu toegang tot miljoenen LinkedIn-groepen zodat zo ook onderweg kunnen deelnemen aan discussies.

Andere punten waarop de applicatie is aangepast:

* Updates: Bekijk updates van je netwerk en het belangrijks nieuws van LinkedIn Today
* Inbox: Bekijk uitnodigingen en berichten op 1 plek
* You: Direct toegang tot je profiel, je netwerk, je updates, en in de toekomst nog meer
* Groups & more: Bladeer door en communiceer met je groepen en vergroot je netwerk via de People You May Know-functie

Tot slot introduceert LinkedIn ook een nieuwe mobiele webversie voor zowel iPhone- als Android-toestellen. Daarmee kunnen ook gebruikers die geen mobiele applicatie geïnstalleerd hebben, mobiel gebruik maken van LinkedIn. Een preview van de nieuwe mobiele website is vanaf vandaag beschikbaar op touch.linkedin.com.

Voor het volledige bericht en een video-tutorial, kijk op: https://blog.linkedin.com/

Over LinkedIn
LinkedIn is 's werelds grootste online professionele netwerk met 120 miljoen leden in meer dan 200 landen. De website van LinkedIn is in 2003 gelanceerd en rekent leidinggevenden van elk Fortune 500-bedrijf tot zijn leden. Het is genoteerd aan de NYS (LKND) en heeft een gediversifieerd bedrijfsmodel en kent inkomstenstromen van inschrijvingen van gebruikers, de verkoop van advertenties en recruitmentoplossingen. Het LinkedIn hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View Californië.

Deel: ' LinkedIn lanceert applicatie voor iPhone- en Android- gebruikers '
Lees ook