Linkshandige golfspelers wederom in de watten gelegd


Tour Edge demodag, ook voor linkshandigen

GOUDA, 20080821 -- Na het succes van afgelopen weekend op Golfbaan Delfland zal Tour Edge komend weekeinde wederom een demodag organiseren. De demodag zal zaterdag 25 oktober plaatsvinden op golfbaan IJsselweide te Gouda. Golf liefhebbers kunnen geheel vrijblijvend de verschillende woods en ijzers uit proberen uit de Exotics-, Bazooka- en Geomax lijnen van Tour Edge.

Deze zaterdag staat Golfbaan Ijsselweide geheel in het teken van het beleven van de goede dingen die het leven biedt. Juwelier Reijersen uit Oudewater organiseert samen met een aantal specialisten een dag om niet te vergeten. Zo kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwe horlogecollectie, bekende golfkleding, schitterende wijnen, pure chocolade, luxe vakantieverblijven en exclusieve auto's.

Op deze dag wordt de bezoeker tevens in de gelegenheid gesteld om de nieuwste golfproducten van Tour Edge te testen. Hierbij is ook aan de linkshandige spelers gedacht. Tour Edge zal naast haar standaarduitrusting aanwezig zijn met een fitting computer. Hiermee kan de slag van elke speler gemeten worden.

Mensen die nog nooit hebben gegolft kunnen op deze dag kennismaken met deze tak van sport. Alleen 25 oktober kan men, kostenloos, een golfles krijgen van een echte professional. Meer informatie vindt u op www.golfbaan-ijsselweide.nl


Deel: ' Linkshandige golfspelers wederom in de watten gelegd '
Lees ook