Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Live hippisch spektakel tijdens Royal Windsor Horse Show 2002

12/10/2001

Windsor, 12 oktober 2002
Ter ere van het 50e troonjaar van Koningin Elizabeth van Engeland zal tijdens de Royal Windsor Horse Show (16-18 mei 2002) gedurende drie avonden een live spektakel opgevoerd worden.
Dit hippisch spektakel, met de naam `All The Queen's Horses', maakt deel uit van een van de vele evenementen die in 2002 plaats zullen vinden ter ere van de Koningin. All The Queen's Horses is een avondvullend theatraal programma, waaraan 2000 personen en meer dan 1000 paarden aan zullen deelnemen. Er wordt een speciaal podium gebouwd om plaats te bieden aan het orkest, het koor en de dansers. Het magnifieke decor wordt gevormd door het verlichte Windsor Castle. Als finale van het spektakel zal de kronings-stoet van 1952 nagebootst worden, inclusief de Gouden Koets, voortgetrokken door 8 schimmelpaarden.
Dit spektakel wordt betiteld als de grootste hippische show ooit en is tevens een hommage aan de Koningin's levenslange interesse in, en betrokkenheid bij paarden en de hippische wereld. Meer informatie vindt u op:

www.allthequeenshorses.co.uk

Deel: ' Live hippisch spektakel tijdens Royal Windsor Horse Show '
Lees ook