Persbericht

Op donderdagavond 16 december Blue Voice verzorgt swingende december-editie
van "Djezz in de Ruif"

Op donderdag 16 december verzorgt de jazzgroep Blue Voice de december-editie van "Djezz in De Ruif". Vanaf 21.30 uur spelen de musici in Café De Ruif aan de Borculoseweg in Neede. Het belooft een swingend optreden te worden, want Blue Voice staat garant voor een dynamische aanpak. Elke laatste donderdag van de maand is er live-jazz in dit Needse bruin café, maar in verband met kerst en de jaarwisseling is de december-editie twee weken naar voren gehaald..

Blue Voice uit de blauwvingerstad Zwolle speelt "modern jazz". Het repertoire bestaat grotendeels uit eigen composities van bandleider André Smit. Er komen naast Latin en Up Tempo-stukken, ook stevige funk en rustige ballads in voor.

Blue Voice bestaat al vele jaren en heeft talloze succesvolle optredens achter de rug in jazzclubs, theaters, jeugdsociëteiten en bij tientallen festivals in heel Nederland. Ook werd enkele keren tijdens beurzen in de RAI gespeeld en waren er radio- en televisieoptredens. Tevens speelde Blue Voice in Duitsland en België.

De bezetting is: Ebe van der Meer (trompet en bugel), Jan Gerritsen (saxen) Wim Kahmann (slagwerk) Peter Uil (basgitaar) en André Smit (keyboards).

Neede, 7 december 1999,
Arjan van Faassen

inlichtingen: Café De Ruif, telefoon (0545) 29 44 34.

Deel: ' Live-jazz in café De Ruif in Neede met Blue Voice '
Lees ook