PERSBERICHT

Live de Oscaruitreikingen volgen via www.tvfilm.nl

Hilversum 11 maart- In de nacht van 21 op 22 maart is van 11.00 uur ’s avonds tot 07.00 uur in de ochtend via de internetsite www.tvfilm.nl een real time verslag van de Oscaruitreikingen te volgen. AKN Internetservices, de initiator van dé televisiesite van Nederland, is de enige in Nederland die deze informatie live aanbiedt.

TVWeb

Tvfilm.nl is een onderdeel van de interessegerelateerde internetsites die onder de verzamelnaam TVWeb vallen. 21 Maart wordt deze site in het Media Plaza te Utrecht officieel geopend en zijn ook diverse andere televisiesites zoals tvupdate.nl, tvmuziek.nl, tvkids.nl en tv.business.nl operationeel.

TV Update biedt televisienieuws en de mogelijkheid met behulp van de selectiecriteria tijd, zender en categorie een persoonlijk kijkprogramma samen te stellen. Een combinatie van de drie criteria behoort ook tot de mogelijkheden. De andere sites bieden onder andere een overzicht van interessegerelateerde programma’s, actuele programma-informatie, achtergrondinformatie over sterren en tv-makers en links naar relevante internetadressen.

Binnenkort worden sites over onder anderen sport, reizen, documentaire, drama en lifestyle aan het pakket toegevoegd. Internetters kunnen via TVWeb, TVUpdate, maar ook rechtsreeks via de eigen domeinnamen inloggen.

Actualiteit

Wezenlijk onderscheidend van de gedrukte programmabladen is de actualiteit van de programmagegevens. Minimaal dertig keer per dag worden de sites van TVWeb ge-update. Gewijzigde programmatijden, maar ook concrete programma-inhouden zijn beschikbaar. Zo staat bijvoorbeeld in deze elektronische programmagids (EPG) vaak beschreven welke onderwerpen er in een actualiteitenprogramma aan bod komen.

AKN Internetservice is een onderdeel van AKN Programmabladen, uitgever van de programmagidsen van de zendgemachtigden van Nederland 1. De reeds operationele televisiesites telden in hun proefperiode reeds gemiddeld 35000 raadplegingen per dag.

Deel: ' Live Oscaruitreikingen volgen via www.tvfilm.nl '
Lees ook