SBS6

VEILEN OP 6

SBS6, ibidlive en Veilinghuis de Eland brengen `live' veiling op televisie en internet

SBS6 zendt op zondagmiddag 12 maart a.s. voor het eerst een veiling `live' uit op televisie. Het oudste Nederlandse veilinghuis de Eland organiseert een veiling waar hele speciale collecties onder de hamer komen. Van o.a. Jukeboxen (Würlitzer, Seerburg), cola-machines, popcornmachines,neonblokken en een verzameling handtekeningen van beroemdheden als The Beatles, Brigitte Bardot en Elvis Presley! De kijker kan meebieden, via de telefoon, terwijl hij op TV de veiling volgt én is het mogelijk via internet mee te bieden op www.ibidlive.com

Zondagmiddag 12 maart om 12.00 gaat de veiling van start met bijna 600 lotnummers. De eerste 100 worden geveild via de televisie-uitzending die duurt tot 13.30 uur. De overige lotnummers worden in de zaal én via het internet geveild.

Veilingmeester Peter Trommelen van Veilinghuis de Eland, bekend van het televisieprogramma `Onder de Hamer', opent de veiling om 12.00 uur. Iedereen die zich vooraf heeft ingeschreven voor de veiling kan met behulp van een biednummer en PIN code meedoen. Inschrijving is mogelijk tot en met zaterdag 11 maart a.s. tot 18.00 uur via de website www.ibidlive.com of het telefoonnummer 0900-9331.

Deel: ' Live veiling op televisie en Internet bij SBS6 '
Lees ook