Ingezonden persbericht


Logica benoemt Ger Sudmeyer tot divisiedirecteur Financial Services

Rotterdam, 24 september 2001 - Logica heeft Ger Sudmeyer (54) met ingang van 1 augustus 2001 benoemd tot directeur van de divisie Financial Services in Nederland. Deze divisie richt zich op de verkoop en implementatie van bedrijfskritische systemen (onder andere 'Billing, Payments en Multi-channel') aan banken, verzekerings- en pensioenorganisaties.

Sudmeyer kan verder bouwen op de meer dan dertig jaar ervaring die op het gebied van systeemintegratie aanwezig is bij de internationale organisatie van Logica. Voorafgaand aan zijn benoeming heeft Sudmeyer in vergelijkbare functies ervaring opgedaan bij onder andere Origin, Computer Sciences Corporation (CSC) en ADP.

Logica
Logica is een internationale onderneming op het gebied van management- en IT consultancy, systeemintegratie, producten, diensten en ondersteuning. De klanten van Logica zijn actief in diverse markten, waaronder telecommunicatie, financiële dienstverlening, energie- & nutsbedrijven, industrie, distributie & transport en de overheidssector. Meer dan 12.000 medewerkers zijn wereldwijd in dertig landen werkzaam. In Nederland heeft Logica zes vestigingen en duizend medewerkers. Logica is opgericht in 1969 en staat genoteerd aan de London Stock Exchange. Het bedrijf maakt deel uit van de FTSE 100 index, waarin de grootste beursgenoteerde bedrijven van het Verenigd Koninkrijk zijn opgenomen. Meer informatie: www.logica.com.

# # #

NOOT VOOR DE REDACTIE

Zoekwoorden:

Deel: ' Logica benoemt divisiedirecteur Financial Services '
Lees ook