LogicaCMG draagt Tracing technology over aan Chainfood


ARNHEM, 20060907 -- LogicaCMG draagt haar Track2Trace-technologie voor Agro & Food over aan Chainfood. Met deze technologie kunnen bedrijven in de agro- en voedingsmiddelensector de traceerbaarheid van hun producten verbeteren. De overdracht betreft de technologie en de lopende contracten. De technologie wordt onder andere ingezet bij De KuikenaeR, fabrikant van kipproducten zoals Friki.

Chainfood zal de Track2Trace-technologie integreren in haar Chain Collaboration Platform. Dit modulair opgebouwde softwareplatform faciliteert samenwerkende organisaties. Zo krijgen zij de beschikking over tools voor het beheren van de samenwerking tussen bedrijven in de keten (groupware, CRM), voor gezamenlijk kwaliteitsmanagement, traceerbaarheid en risicobeheersing.

Met de overeenkomst versterkt Chainfood haar positie als leverancier van Collaborative Management Software in Agro- en Foodketens. Voor LogicaCMG betekent de overname dat deze kennisintensieve dienstverlening voortgezet kan worden door een gespecialiseerde partij.


Over Chainfood
Chainfood uit Arnhem is met 50 mensen en kantoren in Nederland, Belgi, Duitsland en Frankrijk actief op het gebied van data-integratie, kwaliteitsmonitoring, business intelligence en traceerbaarheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor het delen van informatie over organisatiegrenzen heen.
Met name bedrijven die samenwerken met andere partijen in een keten maken gebruik van de oplossingen van Chainfood. In de agro- en foodbranche is dit van extra belang met het oog op de strenge kwaliteitseisen. Meer informatie is beschikbaar via www.chainfood.com.


Over LogicaCMG
LogicaCMG is een belangrijke internationale ICT-dienstverlener, actief op het gebied van business consultancy, systeemintegratie en IT- en business process outsourcing. LogicaCMG heeft klanten in diverse markten, zoals telecommunicatie, bank- en verzekeringswezen, energie en utilities, industrie, distributie, transport en de overheid. LogicaCMG heeft haar hoofdkantoor in Europa en is genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam (LSE: LOG; Euronext: LOG). Meer informatie is beschikbaar via www.logicacmg.com/nl.


Deel: ' LogicaCMG draagt Tracing technology over aan Chainfood '
Lees ook