Gemeente Brunssum

Logo voor Parkstad Limburg

Sinds begin deze week heeft Parkstad Limburg een eigen logo. Met dit nieuwe beeldmerk willen de acht samenwerkende gemeenten Parkstad Limburg beter zichtbaar maken. Het nieuwe logo wordt niet alleen afgedrukt op het briefpapier van de verschillende gemeenten. Ook op straat zal het steeds vaker te zien zijn. Het logo bestaat uit een ronde vorm met een blad erin, in de kleuren blauw en groen.

Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal werken samen op vele gebieden. Dat varieert van het aanleggen van groen tot het scheppen van werkgelegenheid. Samen kunnen we beter zorgen voor een goede ontwikkeling van dit gebied en haar inwoners. De acht gemeenten blijven daarbij afzonderlijk bestaan.

Bij het presenteren van deze samenwerking gaat het nieuwe logo een belangrijke rol spelen. Daarom wordt het toegevoegd aan de onderkant van de bestaande briefpapieren van de acht gemeenten. Het logo wordt ook afgedrukt op de verschillende gemeentepagina's en de personeelsadvertenties.

Bezoekers van onze regio zullen het logo ook steeds vaker tegenkomen. Het streekgewest Oostelijk Zuid-Limburg gaat het logo binnenkort gebruiken onder de naam 'Regio Parkstad Limburg'. Bij projecten die in het kader van Parkstad Limburg worden uitgevoerd, komen in de toekomst borden te staan met het nieuwe logo. Ook de grenzen van het samenwerkingsgebied Parkstad Limburg worden zichtbaar gemaakt met borden.

Deel: ' Logo voor Parkstad Limburg '
Lees ook