LOI

persuitnodiging LOI: 25 % studieversnelling

Persuitnodiging

Leiderdorp, 16 augustus 2001

Geachte redactie,

De LOI introduceert per 1 september onder de naam Campus Pro een nieuwe interactieve onderwijsmethode. Het grote voordeel hiervan is een studieversnelling van maar liefst 25 %. Met vriendelijke groeten,

Leidse Onderwijsinstellingen
Dankzij onder meer zeer geavanceerd gebruik van multimediale leermiddelen en informatietechnologie kan een studie eerder worden afgerond. Of hoeft er minder tijd per week aan de studie te worden besteed. Dit maakt met name studeren naast een (fulltime) baan aantrekkelijker. De Campus Pro-opleiding is beschikbaar voor de studies HEAO BE, HEAO CE, HEAO MER OGM en NIMA A.

Wij nodigen u graag uit om tijdens een 'openbare les' voor de pers kennis te maken met Campus Pro. Na een korte inleiding door mr. M.J. Kuipers, directeur LOI, en een korte toelichting op de methodiek door ir. M. Veldhuisen, projectmanager Campus Pro, wordt u zelf in staat gesteld een gedeelte van een les van een Campus Pro-studie te volgen. U kunt dan zelf ervaren hoe 25 % sneller studeren voelt.

De openbare les vindt plaats op 21 augustus vanaf 10.30 uur op het hoofdkantoor van de LOI te Leiderdorp. Bijgaand vindt u een routebeschrijving.

Wij verzoeken u vriendelijk door middel van bijgaande antwoordfax te laten weten of u bij de openbare les voor de pers aanwezig zult zijn. Ook de leden van de vaste kamercommissie voor Onderwijs zijn hiervoor uitgenodigd.

Mw. H. Gerhards
Afdeling Voorlichting

ANTWOORDFAX

Aan: Openbare les Campus Pro
T.a.v. Marijke van Wordragen
Faxnummer 010 - 442 30 55

O Ja, ik meld mij aan voor openbare les op dinsdag 21 augustus om 10.30 uur

O Nee, ik ben helaas verhinderd, maar ontvang wel graag de persmap

Naam journalist

Medium

Adres

Postcode/plaats

Telefoon

Fax
E-mail

Mocht u deze antwoordfax niet kunnen faxen, meldt u zich dan telefonisch aan bij Marijke van Wordragen van Bijl, partners in public relations & voorlichting,010-284 29 29 of per e-mail, M.vanWordragen@Bijlpr.nl

16 aug 01 16:29

Zoekwoorden:

Deel: ' LOI introduceert 'Campus Pro', 25% studieversnelling '
Lees ook