Op woensdag 27 januari starten de eerste verhoren van de parlementaire enquête naar de Bijlmerramp. Afgelopen woensdag 20 januari is de Lokale Nieuwsdienst Amsterdam, in samenwerking met De Digitale Stad en Het Stadsblad/De Nieuwe Bijlmer gestart met: 'De Ramp Vandaag'.

'De Ramp Vandaag' wil een podium zijn voor al die duizenden betrokkenen die niet gehoord worden in Den Haag maar wel een verhaal hebben. Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan het dagelijkse radioprogramma Extra Editie van de Lokale Nieuwsdienst Amsterdam, kan men deelnemen aan discussies op het Internetplatform van De Digitale Stad. Daarnaast zal iedere week een panel van deskundigen de voortgang van de parlementaire enquête bespreken in het Stadsblad/De Nieuwe Bijlmer.

Iedere dag nieuws, achtergronden bij het nieuws, eigen onderzoek, persoonlijke verhalen en opinies over de Bijlmerramp. Gedurende de openbare verhoren in het kader van de parlementaire enquête naar de Bijlmerramp door de Tweede Kamer, worden dagelijks de meningen gepeild in Amsterdam.

De ramp Vandaag:

Elke dag tussen 13:30-14:00 reportages en gesprekken bij de Lokale Nieuwsdienst Amsterdam, 106.8 FM in de ether/103.8 FM op de kabel (alleen in Amsterdam). Buiten Amsterdam te ontvangen via De Digitale Stad: www.dds.nl/deramp

Discussie, informatie en verhalen bij De Digitale Stad: www.dds.nl/deramp (vanaf 25 januari).

Iedere woensdag nieuws en een panel met deskundigen bij Het Stadsblad/De Nieuwe Bijlmer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie van de Lokale Nieuwsdienst Amsterdam, 020-639 12 32

Deel: ' Lokale Nieuwsdienst Amsterdam volgt Enquete Bijlmerramp '
Lees ook