Gemeente Rijswijk


Loketten burgerzaken in Rijswijk op donderdagavond 10 februari gesloten

Rijswijk, 1 februari 2000

De gebruikelijke donderdagavondopenstelling van 17.00 tot 19.00 uur van de afdeling Burger-, Woon- en Zorgzaken komt op donderdag 10 februari te vervallen. Deze eenmalige sluiting heeft te maken met de afscheidsreceptie van burgemeester Roscam Abbing, die op donderdag 10 februari van 16.00 tot 18.00 uur wordt gehouden in de hal en de trouwzalen van het gemeentehuis. Om een onoverzichtelijke situatie rond twee verschillende bezoekersstromen aan het stadhuis te voorkomen, is besloten de donderdagavondopenstelling van burgerzaken voor één keer te laten vervallen.
Het parkeerterrein voor het stadhuis wordt op 10 februari gereserveerd voor de bezoekers aan de receptie. De bezoekers, die op 10 februari met de auto naar het stadhuis komen, dienen er rekening mee te houden dat de auto voor één keer niet voor het stadhuis kan worden geparkeerd.

Stadhuis tussen de middag gesloten
Op woensdag 9 februari a.s. neemt burgemeester Roscam Abbing tussen 12.00 en 14.00 uur afscheid van het personeel van de gemeente Rijswijk. Om alle werknemers van de gemeente in de gelegenheid te stellen de afscheidsbijeenkomst bij te wonen, zal het gemeentehuis tussen 11.30 en 14.00 uur worden gesloten voor het publiek.Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 1997 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

Deel: ' Loketten burgerzaken in Rijswijk vanavond gesloten '
Lees ook