Lommerrijk organiseert trouwbeurs “Plan Your Day”


ROTTERDAM, 20140830 -- Op zondag 14 september opent Lommerrijk in Rotterdam-Hillegersberg van 14.00 tot 17.00 uur haar deuren voor aanstaande bruidsparen. Op deze dag vindt de eerste editie van PlanYourDay plaats; een combinatie van een trouwbeurs en een open dag waarbij inspiratie voor de perfecte huwelijksdag centraal staat. Bezoekers van PlanYourDay kunnen gratis en geheel vrijblijvend inspiratie opdoen voor hun geplande huwelijksdag. Bovendien is het mogelijk om een huwelijksceremonie bij te wonen uitgevoerd door acteur, cabaretier en trouwambtenaar Onno Innemee.

Uniek concept

Lommerrijk kiest met de organisatie van PlanYourDay voor een uniek concept, anders dan alle andere trouwbeurzen of open dagen.

“Het gevoel en de beleving van een trouwdag zegt duizend maal meer dan een brochure of videopresentatie die je vaak op een beurs of open dag ziet. Daarom hebben wij gekozen voor dit nieuwe concept, waarbij de bezoekers daadwerkelijk deel uit maken van een bruiloft.” Aldus Monique Delfgaauw van Lommerrijk.

Behalve een huwelijksceremonie kan men letterlijk in het huwelijksbootje stappen op de Bergse Plas en is het mogelijk om in informele sfeer in contact te komen met fotografen, ceremoniezangers, stylisten, etc.

Een bezoek aan PlanYourDay kan een extra speciaal tintje krijgen voor een van de bezoekers. Onder alle aanwezigen die zich aangemeld hebben via www.lommerrijk.nl/planyourday verloot Lommerrijk namelijk een overnachting op de Euromast!

Lommerrijk als trouwlocatie

Lommerrijk draagt het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) en is de officiële trouwlocatie van de deelgemeente Rotterdam-Hillegersberg geweest. Tijdens PlanYourDay zijn alle ruimtes van deze locatie te bezichtigen; van de ruime bovenetage tot de intieme zalen direct gelegen aan het water van de Bergse Plas.

Lommerrijk | Straatweg 99 | 3054AB | Rotterdam | 010-4220011 | info@lommerrijk.nl


Deel: ' Lommerrijk organiseert trouwbeurs “Plan Your Day” '
Lees ook