Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

PSB: verdient u 2,5 % loonsverhoging?? Wij vinden van niet!

Willen de PSB werkgevers afspraken met vakbonden maken over arbeidsvoorwaarden? Wie het weet mag het zeggen! Wij werden in ieder geval verrast door een loonsverhoging van 2,5 % voor alle PSB werknemers. Met ons is dat niet afgesproken.

Wij vinden het fijn dat u per 1 april 2002 een loonsverhoging ontvangt. Minder enthousiast zijn wij over de hoogte van de loonsverhoging. Waarom moet u minder krijgen dan de 100.00den werknemers die werkzaam zijn bij:

* Vroom & Dreesmann 4 %


* Supermarkten 3,5 %


* Albert Heijn Distributie 3,5 %


* Groothandel Levensmiddelen 3,5 %


* Slagerijen 3,5 %


* Hema 3,7 %


* Groothandel Textiel 3,5 %


* Woonwinkels 3,65%


* Modewinkel 3,5%

U heeft immers ook in 2001 al ingeleverd, weet u nog ? Het eindbod van de werkgevers met een loonsverhoging van 3 % voor 2001? En dan nu dus 2,5 %. Minder enthousiast zijn wij ook over de PSB werkgevers die op deze wijze proberen de werknemers zoet te houden. Wij weten dat u daar niet intrapt!

Laat uw werkgever merken dat u hecht aan een goed cao-akkoord, met een loonsverhoging van 3,5 % en goede overige regelingen ter verbetering van de cao. Laat u horen, onder de koffie, in de gang, tijdens de pauzes, in het werkoverleg, enz.

Bent u nog geen lid van de CNV Dienstenbond?

Word lid en ondersteun ons in de strijd voor een PSB-CAO!

>> lid worden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Aletta Bulsink, tel: 055-5772640; email: a.bulsink@cnvdibo.nl

Apeldoorn, 24 juni 2002.

Deel: ' Loonsverhoging bij PSB '
Lees ook