Ingezonden persbericht


Lubbers & De Jong communicatie-adviesbureau voor Quantum

Amsterdam, 3 augustus 2001 -- Met ingang van begin deze maand verzorgt Lubbers & De Jong de publicrelations-belangen van Quantum in de Benelux, voor zover het de Quantum Snap- en de DLT-divisie betreft. Hiermee is Lubbers & De Jong ook het eerste aanspreekpunt voor de pers van deze Quantum-divisies in de Benelux geworden.

Quantum heeft zich ontwikkeld tot de belangrijkste leverancier van data-opslagsystemen ter wereld. Lubbers & De Jong fungeert als intermediair tussen de pers en de specialisten van Quantum op dit gebied. In het boekjaar dat eindigde in maart 2001, bedroeg Quantums omzet over de DLT en Storage Systems Group 1,4 miljard dollar. Kanttekening daarbij, is dat Quantum zijn activiteiten op het gebied van de productie van harde schrijven heeft overgedragen aan Maxtor.

DLTape-technologie
Quantum komt tegemoet aan de vraag naar grotere snelheden en opslagcapaciteiten met een Super DLTape drive met een data-overdrachtssnelheid van meer dan 16 MB/s en een capaciteit van 220GB (ongecomprimeerd.). Met meer dan 1,4 miljoen verkochte DLTape drives en 50 miljoen verkochte DLTape-cassettes is de DLTape-technologie op dit moment de feitelijke standaard voor het vastleggen en vrijwel direct beschikbaar stellen van essentiële informatie in middelgrote UNIX- en NT-servers, in automatische tape-opslagsystemen en in bedrijfssystemen. Informatie over het DLTape-platform is te vinden op www.quantum.com.

Snap Server
Snap Server producten zijn taakspecifieke randapparaten voor gegevensopslag in netwerken. De brede productreeks in diverse formaten, ondersteunt werkgroepen en afdelingen tot 250 of meer gebruikers. Alle Snap Server producten zijn gemakkelijk te installeren en te integreren in een bestaand netwerk, vereisen minimaal netwerkbeheer en zijn zeer gunstig geprijsd. Informatie over Snap is te vinden op www.snapappliances.com.

Lubbers & De Jong
Lubbers & De Jong is gevestigd in Amsterdam en is een gespecialiseerd communicatie-adviesbureau met een gedegen kennis van de ICTbranche. Overige klanten van Lubbers & De Jong zijn CacheFlow, Equant, FileMaker, Fineos, Gateway, Imation, iPlanet, MatrixOne, Oki, Plantronics, SkyberNet en TRW ISCS.

Lubbers & De Jong B.V.
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
t: (020) 421 05 65
f: (020) 638 84 17
e: info@l-dj.nl

Perscontacten voor Quantum
Marije Verdouw
e: marije@l-dj.nl

Deel: ' Lubbers & De Jong communicatie-adviesbureau voor Quantum '
Lees ook