persbericht

LUCENT TECHNOLOGIES BENOEMT KONING EN HARTMAN TOT DISTRIBUTEUR VAN CYBERGEAR EN ARGENTOFFICE OPLOSSINGEN

Amsterdam, 25 februari 1999 -- Lucent Technologies maakte vandaag bekend dat Koning en Hartman benoemd is tot distributeur van Lucent's CyberGear en ArgentOffice voice en data communicatie oplossingen.

Koning en Hartman, een vooraanstaande Nederlandse ICT onderneming die deel uitmaakt van de Getronics groep, sluit zich aan bij het distributeurs- en resellersnetwerk van Lucent Business Communications Systems (BCS) dat geconvergeerde voice en data producten aan het midden- en kleinbedrijf levert. Lucent's product portfolio voor deze markt, inclusief CyberGear en ArgentOffice, maakt voice en data integratie mogelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen binnen bestaande IT-infrastructuren.

Volgens Serge Poppes, managing director van Lucent Technologies BCS is Koning en Hartman gekozen om zijn uitstekende staat van dienst in de spraak- en datacommunicatiemarkt én om het feit dat het bedrijf reeds een gevestigd distributiekanaal in Nederland bezit, met meer dan 3000 dealers.

Ron van Ommeren, sales & marketing director voor Koning en Hartman, zegt hierover: "Spraak- en dataconvergentie is de toekomst van communicatie, met name in de markt voor kleine en middelgrote ondernemingen waar zaken als functionaliteit, gebruiksgemak en lage operationele kosten van doorslaggevend belang zijn. Lucent is met zijn producten de eerste in Nederland die specifiek deze sector benadert en ik ben ervan overtuigd dat de Lucent-producten onze distributiepartners een prachtige kans bieden om volledig geïntegreerde oplossingen te leveren voor de communicatiebehoeften van hun klanten."

Lucent Technologies

Lucent Technologies ontwerpt, bouwt en levert een breed scala van openbare en bedrijfsnetwerken, communicatiesystemen en software, datanetwerksystemen, zakelijke telefoonsystemen en micro-elektronica-producten. Bell Labs is de onderzoeks- en ontwikkelingspoot van het bedrijf. Meer informatie over Lucent Technologies is te vinden op de website: www.lucent.com .

Koning en Hartman

Koning en Hartman maakt onderdeel uit van de Getronics Groep en richt zich op telecommunicatie en industriële electronica. Telecommunicatieproducten worden direct verkocht als onderdeel van een project of via het reseller netwerk van dealers. De Getronics Groep is één van de grootste Europese bedrijven op het gebied van informatiesystemen en communicatie-diensten, met een omzet van Dfl. 3,1 miljard over de laatste 12 maanden en momenteel 11.000 werknemers. De Getronics groep bestaat uit een groot aantal complementaire business-units, die elk gespecialiseerd zijn in een specifiek terrein van de Informatie en Communicatie Technologie (ICT), inclusief outsourcing. Getronics' klanten zijn grote ICT eindgebruikers in industriële en kantooromgevingen in Nederland en het buitenland. Meer informatie over Koning en Hartman vindt u op www.koha.nl, meer informatie over Getronics op www.getronics.com

NOOT VOOR DE REDACTIE

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Daan Roosekrans, Koning en Hartman

Tel. (015) 260 97 05,

e-mail: a.l.d.roosekrans@kh.getronics.nl

of

Loth & Werner Communications,

Eveliene Hallmanns, PR Director,

telefoon: (020) 575 40 50,

fax: (020) 575 40 44,

e-mail: eveliene.hallmanns@loth.nl

Deel: ' Lucent benoemt Koning en Hartman tot distributeur '
Lees ook