Ingezonden persbericht

Amsterdam, 29 juli 2002

Lufthansa breidt uit in Afrika

Abuja nieuwe bestemming

Met ingang van 28 oktober 2002 zal Lufthansa tweemaal per week (maandag- en vrijdagmiddag) naar Abuja in Nigeria vliegen. Bovendien zal vanaf die datum de frequentie naar Lagos worden opgevoerd van vier naar zes vluchten per week (alle dagen behalve woensdag). Lufthansa beschouwt de uitbreiding als een mijlpaal in de strategie om het netwerk in de West-Afrikaanse regio te verbeteren. Lufthansa onderhoudt 40 jaar verbindingen met Nigeria. De route naar Lagos bestaat sinds 1962. In 1967 werd daar de bestemming Accra aan toegevoegd.

Na toevoeging van de bestemming Abuja vliegt Lufthansa naar 328 bestemmingen in 89 landen. Passagiers van Lufthansa kunnen via het Star Alliance netwerk eenvoudig en snel overstappen op de netwerken van één van de 17 partners.

Passagiers uit Nederland kunnen dagelijks 6 keer per dag met Lufthansa naar Frankfurt vliegen. Daarnaast onderhoudt Lufthansa vanaf Amsterdam frequent verbinding met München, Hamburg (in samenwerking met Eurowings), Verona (in samenwerking met Air Dolomiti) en Londen (in samenwerking met bmi british midland).

Zie ook: media.lufthansa.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Van Luyken Communicatie Adviseurs, Wouter Rutten
Telefoon (023) 540 04 24, Fax (023) 535 48 06
e-mail: rutten@vanluyken.nl

Deel: ' Lufthansa breidt uit in Afrika '
Lees ook