Ingezonden persbericht


LUIKSE MARKT op P2 bij ArenA te AMSTERDAM

Op zondag 21 juli 2002 wordt er op het Parkeerterrein P2 van de ArenA te Amsterdam een grote Openlucht Luikse Markt georganiseerd met meer dan 300 kramen.
Op de Parkeerplaats P2, waar in mei nog de huldiging van Landskampioen AJAX plaatsvond, worden op 21 juli duizenden bezoekers verwacht, die gezellig komen rondstruinen op de enorme vlooienmarkt, die dan aldaar is opgezet. Evenals Ajax, is ook de vlooienmarkt niet meer weg te denken in onze maatschappij. Ruim 300 standhouders bieden de meest uiteenlopende spulletjes aan. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Wie weet slaag je erin om voor een paar gulden DE gouden aankoop te doen, of vind je een schilderij voor een paar tientjes, wat later een kapitaal waard blijkt te zijn, of een oude radio waar enkele knopjes aan ontbreken, maar die je ongetwijfeld op een andere stand weer kunt vinden. Dat is het leuke aan zo'n vlooienmarkt, iets waar je al lang naar op zoek bent, kom je plotseling tegen. Een tip: kijk ook in dozen of kratten langs of onder de kramen, want "schatten" kun je overal tegenkomen.
Deze Luikse markt is tevens omlijst met gratis amusement. Er is live muziek van het Duo De Blue Stars en er is een groot terras ingericht voor een hapje en een drankje.
Wie met het hele gezin eens een leuk dagje uit wil, moet op 21 juli van 10.00 - 17.00 uur beslist eens naar deze gigantisch grote en oergezellige Luikse Markt te Amsterdam komen, waar men kan snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren, afdingen, enz. Op P2 bij de ARENA te Amsterdam is voor iedereen van alles te beleven.

Luikse markt met veel 2e hands koopwaar en grandioos amusement. Datum: 21 juli. Plaats: Amsterdam. Lokatie: Parkeerplaats P2 bij de ArenA. Entree is slechts Euro 3,00 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar gratis.

Inlichtingen :Org.buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483. of info@uitgaanskrant.nl Site : http://www.uitgaanskrant.nl

Anton Siedsma
Hoofddorp
023-5614727

Deel: ' LUIKSE MARKT op P2 bij ArenA te AMSTERDAM '
Lees ook