Ingezonden persbericht


GIGANTISCH OPENLUCHT SPEKTAKEL

Utrecht. Op maandag 20 mei 2002, 2e pinksterdag, wordt er op het Veemarktterrein te Utrecht de grootste Luikse Markt van Nederland georganiseerd met meer dan 1000 kramen. Vele duizenden bezoekers worden verwacht, want dit gigantisch openlucht spektakel belooft een oergezellig evenement voor jong en oud te worden. ( bij slecht weer is de markt binnen !! )

Deze Luikse markt is omlijst met veel gratis amusement. Zo komt Duinrell Wassenaar met het Grote Kikkerspektakel voor kinderen met allerlei attracties, als : het grootste Luchtkussen van de wereld, clowns, smink, ballonnen, gratis suikerspin en pop corn, enz. Alle kinderen kunnen tevens vrijkaarten voor Duinrell winnen. Er is live muziek en er is een groot terras ingericht voor een hapje en een drankje.

Kom op 20 mei a.s. met het hele gezin van 10.00 - 17.00 uur naar deze gigantisch grote en gezellige Luikse Markt in Utrecht, waar men kan snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren, afdingen, enz. Het Mega Openlucht Spektakel voor de Tweede Pinksterdag.

Entree slechts Euro 4,00 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis, evenals de vele attracties voor de kinderen. Het Veemarktcomplex is gelegen aan de Sartreweg (A27) te Utrecht.

Inlichtingen: Org.buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483. of info@uitgaanskrant.nl

Voor verdere informatie kijkt u op SBS6 text pagina 650.

Verkrijgbaar zijn een tweetal foto's : LUIKSE MARKT

Anton Siedsma : siedsma@quicknet.nl
Site : http://www.kinderlines.nl/siedsma
of: http://dieren.clubs.nl/britskorthaar

---

Deel: ' Luikse markt op Veemarktterrein Utrecht met meer dan 1000 kramen '
Lees ook