De Effenaar Eindhoven

zaterdag 22: dance dept: 22.00 : f 15,-
Tech No Nonsense presents
Live: Luke Slater
Dj's Bart Skils & Rick Angel
Vj Stalker
vvk start 1-1

` Tech No Nonsense' is het logische vervolg van de avonden die in 1999 nog onder de noemer `Techno' vielen. De naam `Tech No Nonsense' zegt het al: pure, onversneden techno. Vaste man voortaan: Rick Angel. Hij zal als `Tech No Nonsense'-host voornamelijk nationale techno-helden uitnodigen. Buitenlandse grootheden worden echter niet geschuwd, zeker niet als we hiermee een knallende start kunnen geven aan de `Tech No Nonsense'-cyclus.
Vanavond staat niemand minder dan de bij leven al legendarische techno producer/dj Luke Slater op het `Tech No Nonsense' podium. Live, wel te verstaan.
Na een korte carriére als drummer in een rockband, groeide Luke op tesamen met de eerste house-klanken uit Chicago en Detroit. Zijn eerste album `Freek Funk' brengt hij pas veel later, in `97, uit. Wereldfaam Dit bezorgt hem wereldfaam, mede in stand gehouden door een daarop volgende, ruim twee jaar durende wereldtournee. Al eerder beïnvloed door punk, rock en funk, mixt hij op zijn eerder dit jaar uitgebrachte tweede album `Wireless' al deze genres met electro en de onvermijdelijke techno. Vergeleken met zijn debuut-album, klinkt deze plaat veel extremer. Naar verluidt geldt dit ook voor zijn fameuze live-sets!
Dj Bart Skils is voornamelijk in en rond Amsterdam actief. Daar runt hij organisaties als `Acid Unity' en `The Entity'. Ook is hij mede-verantwoordelijk voor de `Creative Impulse' zondagavond in de Mazzo
`No Nonsense' visuals by vj Stalker.

Zoekwoorden:

Deel: ' Luke Slater in De Effenaar '
Lees ook