ST. ROTTERDAM DANCE PARADE

Lustrum Editie FFWD Heineken Dance Parade

GROOTSTE OUTDOOR DANCE EVENT VAN DE BENELUX

Rotterdam, 11 augustus 2001, Het aftellen is begonnen. Op zaterdag 11 augustus aanstaande wordt voor de vijfde keer de FFWD Heineken Dance Parade georganiseerd. Met 350.000 bezoekers het grootste outdoor dance event van de Benelux. Op vrijdagavond 10 augustus vindt voor het eerst een Kick Off Party plaats. De Chupa Chups presents Kick Off FFWD Heineken Dance Parade Party begint om 23.00 uur in Nighttown. Naast FFWD HDP ambassadeur en huis-DJ Michel de Heij, komt DJ Martina Carlaluna speciaal voor deze avond over-gevlogen uit Italië. En werd Christian Smith afgevaardigd door 'Intech' labelbaas Carl Cox. De theaterzaal van Nighttown wordt getransformeerd naar een lounge waar - geheel toepasselijk - Lounge Conjunction zal draaien.

Maar er valt meer te beleven op de vrijdagavond. Met name langs de route die de FFWD Heineken Dance Parade de volgende dag zal afleggen (o.a. Coolsingel, Witte de With, Nieuwe Binneweg). Zo exposeert de Rotterdamse fotograaf Frank Hanswijk een overzicht van vier jaar Dance Parade in Cafe de Witte Aap, geeft EDD onder de titel Dare To Prepare een spetterend Glitter & Glamour feest, serveert Het Westerpaviljoen een drie gangen FFWD Heineken Dance Parade menu en kan men in Cafe Restaurant Eten 'FFWD Muchies' (luxe tapas) bestellen. Kledingzaak Urban Unit heeft speciaal voor deze dag een een oldschool DJ in de zaak staan en bij Le Vagebond kan men chillen met DJ Manf en MC Fer, terwijl Speedy J een energieke set geeft in Waterfront. Kijk voor een compleet overzicht van alle initiatieven in het weekend van de FFWD Heineken Dance Parade op www.ffwdheinekendanceparade.nl

Jubileum editie: veertig trucks!
Op zaterdag 11 augustus begint de FFWD Heineken Dance Parade om 11.00 uur met een warming up op De Boompjes. Om exact 12.00 uur zet de eerste van de veertig trucks zich in beweging. Het waarmaken van het thema 'Enjoy the ride' zal geen probleem zijn met o.a. de wagens van top DJ's als Armin van Buuren,Tiësto en Ferry Corsten. En party-organisatoren als Extrema en Silly Symphonies en clubs als het Haagse 'O' en het Rotterdamse Nighttown. Terug van weggegeweest is de hardcore met de wagens van Black Out Entertainment en Back2School. Laatst genoemde organisatie geeft zaterdagavond 11 augustus ook nog een feest in Tropicana. Een uitgebreid overzicht van alle deelnemers is te vinden op www.ffwdheinekendanceparade.nl

Gratis Eindfeest
Omstreeks 16.00 uur komt de eerste wagen aan op de Schiehaven/Lloydpier, waar verdeeld over drie arena's traditioneel het gratis feest met 75.000 man zal losbarsten. Elke arena heeft zijn eigen muziek:: Trance, Techno en Progressive. DJ's zijn o.a. Klubbheads, Tom Harding, Ronald Molendijk, Laidback Luke, KC The Funkaholic, Mark Doyle, Quinten de Rozario and Jessie K. Om 23.00 uur stopt het eindfeest, maar voor wie door wil gaan zijn er talloze afterparties in de stad, waaronder een Goddamn Funky Party van Beats Included op een boot aan de Lloydpier.

Het Hilton Hotel biedt een speciaal arrangement voor diegene die wil bijkomen van het vele feesten: een tweepersoonskamer voor Fl. 170,00 (incl. BTW en City tax) met een verlate check out (14.30 uur). Bel voor reserveringen met 010-7108005)


Zoekwoorden:

Deel: ' Lustrum Editie FFWD Heineken Dance Parade te Rotterdam '
Lees ook