Luvion lanceert digitale kleuren beeldbabyfoon "Platinum"


Stijlvol storingsvrij kijken en luisteren, dag n nacht

DELFT, 20090518 -- Luvion, het babymerk met premium babyproducten, lanceert vandaag de innovatieve digitale beeldbabyfoon `Luvion Platinum'. Deze hagelwitte babyfoon met LCD kleurenmonitor heeft het uiterlijk van een Ipod, is stijlvol en klein en heeft een uitstekende geluids -en beeldkwaliteit. De nieuwste innovatieve digitale Wi-Fi technologie zorgt voor een storingsvrij bereik van maar liefst 200 meter in open veld. De babyfoon is bovendien gemakkelijk aan TV te koppelen.

Kijken in het donker
De nieuw ontworpen camera met nachtzicht maakt het voor ouders mogelijk hun baby te zien wanneer hij/zij in een donkere kamer slaapt. Ook kunnen er verschillende camera's op de Luvion Platinum aangesloten worden, zodat meerdere baby's en/of kinderen dag en nacht tegelijk geobserveerd en beluisterd kunnen worden.

Storingsvrij
Een grote uitdaging van de hedendaagse ouder is het vinden van een storingsvrije babyfoon. Met name door draadloos internet kan dit vaak lastig zijn. De nieuwe Luvion Platinum maakt gebruik van digitale Wi-Fi techniek. Daarnaast zorgt de gecodeerde verzending met H.264 videotechniek voor een 100% storingsvrije en private transmissie, dus een uitstekende verbinding in en rondom ieder huis.

De Luvion Platinum met LCD scherm (30fps-frames per second) geeft een zeer helder, haarscherp en stabiel beeld. Door de bijgeleverde draadloze camera met infrarood LED's is het ook mogelijk de baby in het donker uitstekend te zien. Het 2,4 inch (6 cm) LCD kleurenscherm zorgt gedurende de dag en nacht voor perfect beeld. Led-lampjes zorgen voor een visuele geluidsindicatie. De aanwezige VOX functie zorgt ervoor dat de babyfoon "aanspringt" zodra de baby geluid maakt. Er kunnen tot 4 camera's op de monitor worden aangesloten. De ingebouwde Li-on batterij in de babyfoonmonitor is krachtig en gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde oplader of door de babyfoon eenvoudig in het base-station te plaatsen. De monitor is door zijn formaat gemakkelijk mee te nemen zodat de baby in en rondom het huis altijd te zien en te horen is.

Over Luvion:
Luvion Premium Babyproducts is een 100% Nederlands bedrijf en 100% Dutch Design. Luvion legt de focus op trendy babyproducten met een bijzonder design en een hoge kwaliteit. Sinds de oprichting in 2005 ontwikkelt, produceert en verkoopt Luvion hoogwaardige babyproducten in vrijwel geheel Europa.


Deel: ' Luvion lanceert digitale kleuren beeldbabyfoon "Platinum" '
Lees ook