Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lycos Partnershop - geld verdienen met Domeinnamen & Hosting !

Haarlem 27 april 2004, Lycos Netherlands bv biedt - als eerste in Nederland - de mogelijkheid een eigen online shop te runnen zonder kosten en zonder risico! Het nieuwe Lycos Partnershop programma is gebaseerd op het 'resellers principe' waarbij particulieren en bedrijven, via hun eigen online Partnershop, Lycos hosting producten kunnen verkopen en daarmee commissie verdienen. Deze kan oplopen tot 50,- per verkocht product.

De vormgeving van de online shop is identiek aan de Lycos Webcenter homepage waarbij, aan de bovenkant van de pagina, vermeld is van wie de Partnershop is. Men kan de link integreren in een eigen bestaande website of promoten als een op zichzelf staande e-commerce site.

Mensen die veel kennis hebben over Hosting - en toch altijd al gevraagd worden om advies - kunnen nu dus een aardig zakcentje bijverdienen. Slimme internetters zorgen met zoekmachines dat hun online shop goed loopt en daarmee goede commissies inbrengt!

Lycos biedt Marketing materiaal

Iedere Lycos Partnershop ontvangt na aanmelding een welkomstpakket met Tips & Trics om een succesvolle shop te runnen met daarbij visitekaartjes om weg te geven aan vrienden & familie. Tevens kunnen de Partnershops online banners, buttons en tekstlinks downloaden om hun shop online te promoten.

Wie kan er geld verdienen met de Lycos Partnershop?

Lycos richt zich met het Partnershop programma op particulieren en kleine bedrijven. Iedereen die vrienden & familie kan overtuigen van de Lycos Webcenter producten, kan geld verdienen. Niet alleen interessant voor ervaren internetters, ook een leuke bijverdiensten voor studenten!

Lycos Partnershop biedt kleine bedrijven de mogelijkheid zonder kosten of risico Hosting producten aan te bieden en daarmee hun aanbod te verbreden. Zo is een van de doelgroepen Webdesigners die nu Hosting aan kunnen bieden aan hun klanten, zonder zelf kosten te maken maar wel te geld verdienen...

Voor het eerste jaar verwachten we dat 15 procent van de totale omzet bij Lycos Webcenter gegenereerd wordt vanuit het indirecte kanaal Lycos Partnershops - uiteraard zal dit percentage groeien naarmate het programma langer bestaat, zegt Marc Stilke, Managing Director Webhosting bij Lycos Europe.

Lycos Support

De Lycos Partnershops staan er niet alleen voor. Op de site www.partnershop.nl staan FAQ's en is een Forum beschikbaar waar shop eigenaren elkaar virtueel kunnen ontmoeten om tips en ervaringen uit te wisselen. Tevens staat er een professional Customer Care team klaar om alle vragen van de Partnershop te beantwoorden.

Deel: ' Lycos Partnershop - geld verdienen met Domeinnamen & Hosting '




Lees ook