Ingezonden persbericht

Persbericht

M2MATCH kiest marviQ voor applicatie-ontwikkeling en -hosting

Amsterdam, 14 augustus 2001
M2MATCH en marviQ hebben een contract voor onbepaalde tijd gesloten voor het onderhouden, optimaliseren en verder ontwikkelen van de applicatie die de basis vormt voor de diensten van M2MATCH. marviQ is een Europese e-business services provider. M2MATCH, een succesvol initiatief van een groep belangrijke vastgoedpartijen, is de toonaangevende online marktplaats voor huurders, verhuurders en makelaars van commercieel vastgoed. Momenteel wordt zo'n 3 miljoen m2 verhuurbaar vastgoed aangeboden door ruim 150 partijen, waaronder 130 makelaarskantoren. Sinds de start van de marktplaats in mei 2001 (met toen al 60% van het beschikbare vastgoed online) is al ongeveer 65.000 m2 verhuurd.

Vanaf 1 augustus is marviQ verantwoordelijk voor de M2MATCH applicatie. Deze applicatie, die gebouwd is met IBM WebSphere technologie, geeft aanbieders van vastgoed de mogelijkheid om verhuurbare ruimte eenvoudig en snel onder de aandacht van hun doelgroep te brengen. Huurders voeren een zoekopdracht in op de M2MATCH website en worden continu op de hoogte gehouden van het beschikbare aanbod. Dit kan via de website, via SMS of email, en binnenkort ook via de telefoon en de fax.

"Wij zien veel mogelijkheden om onze intelligente matching technologie verder te optimaliseren, zodat wij makelaars, huurders en eigenaren nog beter van dienst kunnen zijn." zegt Adri Eleveld, directeur van M2MATCH. "Met marviQ's enorme kennis en ervaring met op internet gebaseerde IT-integratie zijn we in staat om zeer snel op telkens wisselende behoeften in te spelen. Ook voor de langere termijn zien wij in marviQ een ideale partner: zij helpen ons om onze snelle groei ook op IT gebied probleemloos te laten verlopen. Met marviQ kunnen wij onze business vanuit technisch perspectief steeds verder ontwikkelen. Ze begrijpen onze visie."

"M2MATCH biedt een volkomen nieuwe manier om vraag en aanbod van vastgoed snel en efficiënt bij elkaar te brengen. Voor een snelle Europese expansie van M2MATCH is een robuust, flexibel en uiterst schaalbaar IT-platform onmisbaar. Wij bieden dat met het marviQ Integratie Platform." aldus marviQ's CEO, Frank Kales. "Zo kan M2MATCH zich concentreren op zijn relaties in de vastgoedwereld. Wij zorgen ervoor dat de achterliggende systemen snel en vlekkeloos functioneren."

M2MATCH
M2MATCH is de slimste manier om een kantoor, winkel of bedrijfsruimte te huren. Door het gebruik van M2MATCH kunnen makelaars, eigenaren, beheerders en ontwikkelaars veel tijd en moeite besparen in het marketen van hun bedrijven en hun aanbod. Zoekers naar kantoor-, winkel- en bedrijfsruimte kunnen gratis het enorme aanbod tot in groot detail bekijken en zodoende het zoekproces versnellen en vereenvoudigen. De website, die sinds mei 2001 actief is, is de meest krachtige zoeksite voor Nederlands commercieel onroerend goed. M2MATCH is een initiatief van een groot aantal toonaangevende professionele vastgoedpartijen, zowel van vraag- als aanbodzijde, die gezamenlijk zo'n 80% van het institutionele commerciële vastgoed in Nederland bestrijken. Voorbeelden zijn: ABP, Achmea, Ahold, Delta Lloyd, Fortis, ING, Redevco, Rodamco, Uni-invest en Vastned. Deze partijen hebben kapitaal en kennis verschaft om M2MATCH's groei en succes te waarborgen. Meer informatie op: www.m2match.nl.

marviQ
marviQ is een Europese e-business services provider die geïntegreerde zakelijke oplossingen levert op basis van het eigen marviQ Integratie Platform. Met de oplossingen van marviQ kunnen bedrijven, hun medewerkers en hun partners via internet samenwerken en zo gecentraliseerde toepassingen en data delen.

Met het Unlock, Extend, Connect-principe van het marviQ Integratie Platform kunnen bedrijven en groepen bedrijven hun bestaande ICT-infrastructuur ontsluiten, integreren en koppelen aan internet. Verder kunnen zij op internet gebaseerde functionaliteit, zoals CRM, ERP, Document Management en Workflow Management, toevoegen in één geïntegreerde omgeving. marviQ kan met haar eigen 100% Java-architectuur elke beheerde service bieden in een compleet beveiligde internetomgeving, op basis van toonaangevende ASP-technologie. marviQ werkt nauw samen met toonaangevende leveranciers als Documentum, IBM, iPlanet, Lawson, MCI Worldcom, Microsoft, Oracle en Sun Microsystems. In de klantenkring van marviQ vinden we onder meer ING / Nationale Nederlanden, Wolters Kluwer, S&L Zorg en MeyerMonitor. Meer informatie op: www.marviQ.com.

+++++

Deel: ' M2MATCH kiest marviQ voor applicatie-ontwikkeling en hosting '
Lees ook